SPORTURI  »  HANDBAL  »  CONFLICT

Scandal la CSM Bucureşti » Antrenorul şi nouă handbalişti dau în judecată clubul

Vasile Stîngă vrea să îşi recupereze restanţele cu orice preţ
Vasile Stîngă vrea să îşi recupereze restanţele cu orice preţ

Articol de - Publicat marti, 19 martie 2013 00:00 / Actualizat luni, 18 martie 2013 22:41

Antrenorul Vasile Stîngă şi nouă foşti handbalişti de la CSM Bucureşti dau în judecată clubul pentru a-şi recupera salariile restante.

La sfîrşitul turului de campionat în Liga Naţională, CSM Bucureşti era pe locul 4 în clasament şi avea drept obiectiv clasarea pe un loc de cupă europeană.

Antrenorul Vasile Stîngă îşi făcuse planuri mari la clubul patronat de Primăria Bucureşti. Totul s-a năruit însă în doar cîteva luni.

Neplătiţi mai bine de trei luni de zile, cei mai importanţi nouă jucători ai echipei şi-au depus memorii şi au plecat! La fel şi fostul mare jucător al României, care nu a mai acceptat umilinţa.

"Am plătit 5.000 de euro pentru transferuri!"
Vasile Stîngă nu numai că nu şi-a primit banii, dar a mai creditat şi clubul bucureştean. "Am plătit transferurile internaţionale ale celor trei spanioli aduşi din Liga Asobal. Mi-au spus că nu au atunci, să-i dau eu şi o să mi-i restituie. Acum stau şi alerg pentru banii mei", a declarat Stîngă.

Tehnicianul îşi reproşează faptul că nu a vorbit direct cu primarul Bucureştiului, Sorin Oprescu. "Cînd am plecat în vară la drum, am vorbit cu preşedintele clubului, Petre Brănişteanu, şi cu preşedintele secţiei de handbal, Cezar Drăgăniţă. Proiectul arăta frumos pe hîrtie, dar s-a prăbuşit ca un castel de nisip. Nu a fost seriozitate", a subliniat Stîngă.

Ultima soluţie, tribunalul
Nouă jucătorii au plecat de la CSM în luna ianuarie, găsindu-şi imediat echipe. Vujadinovici şi Cristescu au ajuns la HCM Constanţa, Răzvan Răpciugă la Dinamo, Roşca la Tg. Jiu, Busecan şi Irimuş la Baia Mare.

Aceştia, plus spaniolii Oliva, Vasquez şi Moya au dat în judecată clubul CSM Bucureşti, cerîndu-şi salariile restante. "Avem trei salarii neplătite. Noi ne-am făcut treaba faţă de club", au declarat jucătorii.

"La CSM se face sport pe banii antrenorilor. Mai sînt tehnicieni care au împrumutat clubul. Bani intră în contul clubului cînd are chef domnul Oprescu" (Vasile Stîngă)

600.000 de euro era bugetul estimat al echipei de handbal masculin de la CSM Bucureşti

22 de miliarde a cheltuit secţia de şah a clubului bucureştean în primul trimestru din 2012, adică mai bine de 500.000 de euro

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
ultras.nationalist
ultras.nationalist  •  19 Martie 2013, 01:20

CSM este un club artificial!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează