SPORTURI  »  HANDBAL  »  HCM RÎMNICU-VÎLCEA

Scandal la Rîmnicu-Vîlcea! Simona Gogîrlă a fost dată afară: "De ce primarul nu are curaj să-mi spună în faţă?"

Articol de - Publicat duminica, 17 august 2014 00:00 / Actualizat duminica, 17 august 2014 18:46

Simona Gogîrlă a fost demisă de la HCM Rîmnicu-Vîlcea după ce a pierdut duminică amicalul cu SCM Craiova, disputat pe teren propriu, 24-29!

"Am luat această decizie pentru că formaţia nu joacă deloc ceea ce ne dorim noi, în ciuda investiţiilor care au fost făcute în această pauză competiţională. Se joacă foarte mult la întâmplare şi riscam să avem din nou un debut de sezon nereuşit şi apoi să alergăm să remontăm. Avem cîteva soluţii pentru postul de antrenor principal", a declarat preşedintele Toma Pleşa.

Gogîrlă e contrariată. "Incredibil, mai are şi tupeul să spună de investiţii după ce a adus jucătoare foarte slabe! Cine le-a cerut pe cele două portugheze în lot, Filipa Diana Tavares şi Claudia Correia? Cine le-a dat drumul unor handbaliste de care aveam nevoie?

Eu am dat o listă de jucătoare, iar din acea listă au fost aduse doar Mihaela Smedescu şi Carmina Bădiţă! În rest, conducerea a adus jucătoare peste capul meu!", a declarat Gogîrlă.

"Mi s-a reproşat faptul că am făcut prea multe schimbări în echipă în meciul cu Craiova! Dacă nu faci schimbări în meciurile amicale, atunci cînd mai faci? Domnul Pleşa mi-a transmis că domnul primar Ion Matei a luat această decizie! De ce nu a avut curajul să-mi spună în faţă?", a adăugat Gogîrlă.

Fosta mare jucătoare a preluat echipa sezonul trecut cînd nu avea nici un punct şi a salvat-o de la retrogradare.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
ceaiuri
ceaiuri  •  19 August 2014, 00:05

in sala traian toate jucatoarele fara potential(valoare)vor intampina mari pb,valabil si pt antrenori...valcenii sunt greu de pacalit(cunosc f bine acest joc,sunt invatati cu performanta),cred ca multi ani de acum inainte nu o sa mai vedem echipa rom in semif C.L

razvan__fzr
razvan__fzr  •  18 August 2014, 04:39
Postat de cezar_patru pe 17 August 2014, 19:57

asa cum si la craiova ar trebui daramat "ion oblemenco", sa nu mai aiba clonele unde sa joace!

Te-ai dat cu pandurii acum,jeg ordinar?sper sa mori in chinuri!

suporter_valcean
suporter_valcean  •  17 August 2014, 22:54

Doamna Gogarla, la ce v-ati fi asteptat?! Cum de v-ati aliat cu astfel de oameni?! Matei si Plesa au pus bazele acestui club din frustrare. Pentru ei n-a contat nimic altceva, nici istoria, nici palmaresul, nici prestigiu adus Ramnicului de Chimistul si Oltchim. Orice om normal la cap, facea tot ce depindea de el sa salveze prestigiul castigat. Ei, cu putere de decizie, manati de frustarea acumulata au decis sa puna crucea pe mormantul OLTCHIM-ului. Unul, Matei, din frustrare ca i-a fost ignorata nevasta, altul Plesa ca n-a fost acceptat in conducerea OLtchim-ului (ceva acolo, bagator de seama, o delegatie, un mic, orice i-ar fi picat era primit).

Vezi toate comentariile (7)
Comentează