SPORTURI  »  HANDBAL  »  OLTCHIM-GYOR, SÎMBĂTĂ, 6 APRILIE, ORA 18:00, ÎN DIRECT DIGISPORT 1, LIVETEXT PE GSP.RO

Scheme noi! » Jakob Vestergaard pregăteşte cîteva surprize pentru turul cu Gyor

Iulia Curea şutează, iar Iulia Managarova abia a avut timp să se ferească // Foto: Cristi Preda +1   FOTO
Iulia Curea şutează, iar Iulia Managarova abia a avut timp să se ferească // Foto: Cristi Preda

Articol de - Publicat vineri, 05 aprilie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 05 aprilie 2013 19:55

Danezul Jakob Vestergaard pregăteşte cîteva mutări noi la partida cu Gyor pe care vîlcencele le exersează la fiecare antrenament.

Oltchim Rm. Vîlcea s-a antrenat aseară pentru prima dată, înainte de semifinala cu Gyor, la Bucureşti, în Sala Polivalentă. "Galacticele" au început cu cîteva alergări uşoare pe suprafaţa de joc, adusă de la Rm. Vîlcea. Apoi, Vestergaard a împărţit echipa în două şi le-a dat fetelor o minge de fotbal.

Atmosfera a fost una destinsă. S-a rîs, s-au făcut glume şi s-a alergat foarte mult. Pe margine, danezii Vestergaard şi Mette Klit, dar şi Steluţa Luca au pus la punct ultimele detalii ale antrenamentului tactic care urma.

Cu piciorul pe bară
După repriza de fotbal, jucătoarele au mai făcut cîteva mişcări de stretching. Franţuzoaica Allison Pineau şi-a lăsat colegele cu gura căscată în momentul în care s-a întins şi a pus un picior pe bară. De pe margine, antrenorii au aplaudat, chiar!

S-a trecut apoi la lucruri serioase. Vestergaard le-a explicat vîlcencelor ce vrea de la ele şi schemele au început să curgă. Danezul a pregătit unele noi pentru semifinala cu Gyor. Nu ies de fiecare dată, dar insistă.

"Sîntem pregătiţi pentru Gyor. Ştim că dacă vrem să ne calificăm, trebuie să cîştigăm atît la Bucureşti, cît şi la Veszprem", spune Vestergaard. Se aşteaptă ca vedeta echipei, Katarina Bulatovici, să fie luată în primire din primul minut şi să aibă paznic. "Sîntem pregătiţi şi pentru jocul om la om la Katarina. Nu le va fi uşor să o ţină", adaugă Jakob.

După o oră şi 35 de minute, antrenamentul s-a încheiat. De obicei, şedinţele de pregătire ţin două ore sau chiar două ore şi jumătate, dar acum Vestergaard nu insistă prea mult. "Îi e frică de accidentări, pentru că jucătoarele sînt foarte implicate, se gîndesc doar la meci" e explicaţia.

 

Gazeta Sporturilor şi Petrom oferă tuturor fanilor ce vor fi prezenţi sîmbătă la Polivalentă un supliment dedicat super-meciului Oltchim-Gyor. Suplimentul de 8 pagini va fi distribuit gratuit, în sală

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (4)
steaua.libera
steaua.libera  •  06 Aprilie 2013, 01:24

"Franţuzoaica Allison Pineau şi-a lăsat colegele cu gura căscată în momentul în care s-a întins şi a pus un picior pe bară. De pe margine, antrenorii au aplaudat, chiar!" . Wow, asta da mobilitate!

rapid_forever_1923
rapid_forever_1923  •  06 Aprilie 2013, 01:12

Nu cred ca au sanse in fata Gyorului si asta fiindca au fost prea multe probleme la aceasta echipa,in primul rand de natura financiara...sper sa ma contrazica...

qpax
qpax  •  05 Aprilie 2013, 18:09

Eu as incerca ceva cu manta ... dau in capul arbitrului si acesta o deviaza in vinclu ... imparabil ...:))

Vezi toate comentariile (4)
Comentează