SPORTURI  »  HANDBAL  »  REPLICI

Schimb de replici între Jakob Vestergaard şi Gheorghe Tadici: "Atît aş da să văd ce face numai cu românce" » "E speriat"

Articol de GSP - Publicat luni, 17 februarie 2014 00:00 / Actualizat luni, 17 februarie 2014 10:15

Revenirea în România a lui Jakob Vestergaard a lansat ipoteza că fostul antrenor al Oltchimului ar negocia cu CSM Bucureşti, dar ar putea fi luat în calcul şi ca antrenor la naţională.

Gheorghe Tadici a pornit ofensiva împotriva danezului:

"Este o palmă dată antrenorilor români. Antrenorii străini vin şi pleacă, aşa cum a făcut-o şi domnul Vestergaard la Vîlcea. Aş da 100 de euro să văd ce face Vestergaard numai cu jucătoare românce", a spus Tadici la Dolce Sport.

Vestergaard i-a dat replica: "Sincer, nu mă aşteptam să apară atîtea nemulţumiri prin prezenţa mea aici. Dacă el este speriat, trebuie să fie din cauza rezultatelor. Nu am cum influenţa acest lucru, îmi pare rău".

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
handsport
handsport  •  20 Februarie 2014, 13:02

- de ce emigreaza antrenori danezi în alte tari? - au salari mai mici sau nu m-ai au valoare în danemarca! - ost europa este o mina de Euro buna de jumulit? - oltchim a avut 3 antrenori danezi : Anja, Vestergaard si Mette, dupa care au dat faliment! - ce vîrsta au presedinti federatiilor de handbal din franta, germania, spania, danemarca, ...etc? sînt de vîrsta lui dedu?

usla
usla  •  19 Februarie 2014, 08:24
Postat de handbaltotal pe 17 Februarie 2014, 17:37

Eu as da acum 1000 euro numai sa il vad plecat pe barbarul tadici. Acum 1000 euro pe loc.

Pune-ti o poza , pentru a vedea ce haine porti, ca sa te credem ca ai acesti bani . VORBIM CA SA VORBIM .

ceaiuri
ceaiuri  •  18 Februarie 2014, 20:23

nu stiu cat de relevante sunt replicile dar..tadici a avut destul timp sa arate ce poate ..sa vedem pe altcineva(as fi preferat un sarb..avem si la polo si au traditie in jocurile de echipa)pt ca batem pasul pe loc(de ceva ani venim acasa cu coda intre picioare de la marile competitii cel putin infrangerea cu polonia a fost prima si chiar a fost o surpriza neplacuta)si poate un antrenor nou e indicat cu toate ca lotul e"subtire"dar poate reuseste sa impuna alte jucatore(sigur avem inca jucatoare valoroase)si lotul sa arate altfel..muntenegru are o populatie cat un judet si au rezultate..deci calitatea muncii depuse e factorul decisiv,pt europene ramane tadici mai departe vedem..

Vezi toate comentariile (15)
Comentează