SPORTURI  »  HANDBAL  »  ROMÂNIA

Se știu toate calificatele » România își află grupa de la Euro 2016 pe 10 iunie

Valentina Elisei, căpitanul României, a împlinit ieri 34 de ani // FOTO Marius Ionescu
Valentina Elisei, căpitanul României, a împlinit ieri 34 de ani // FOTO Marius Ionescu

Articol de - Publicat luni, 06 iunie 2016 00:00

România a pierdut ultimul meci din preliminarii, 20-23 sâmbătă, la Piatra Neamț, cu Belarus, dar calificarea la Euro 2016 era deja asigurată.

Ultima etapă a calificărilor a stabilit și ultimele formații care și-au luat biletele pentru turneul final din Suedia (4-18 decembrie 2016).

România va face parte, mai mult ca sigur, din urna a treia, pentru că a terminat grupa pe locul 2, după campioana Norvegia. Conform coeficientului EHF, româncele ar fi în aceeași grupă cu Spania, Danemarca și Polonia.

Echipele calificate la Euro 2016 sunt următoarele: Suedia, Norvegia, Olanda, Rusia, Serbia, Muntenegru, Franța, Ungaria, Spania, Polonia, Danemarca, ROMÂNIA, Germania, Croația, Cehia și Slovenia.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează