SPORTURI  »  HANDBAL  »  ROMÂNIA - DANEMARCA, 19:30, TVR 2, TVR HD, GSP.RO

Selecționerul Danemarcei se teme de una dintre jucătoarele noastre: "Mereu am avut probleme cu ea"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 decembrie 2016 14:23

România și Danemarca se vor întâlni în această seară, de la ora 19:30, în meciul decisiv pentru calificarea în semifinalele Campionatului European de handbal din Suedia. Partida va fi în direct pe TVR 2, TVR HD și în format liveTEXT pe GSP.ro.

Selecționerul naționalei feminine a Danemarcei, Klavs Bruun Jorgensen, susține că cel mai mare pericol din naționala noastră îl reprezintă Cristina Neagu și se așteaptă la un meci foarte tare.

"Ştiam înainte de începerea turneului că dacă ajungem în grupa principala vom întâlni campioană olimpică, campioană mondială şi locul trei mondial. Sunt trei echipe puternice şi ştiam că ne va fi dificil să ajungem în semifinală. Sper să avem mai mult control decât în primăvară când România ne-a bătut.

Ştiam şi atunci că Neagu va fi o jucătoare dominantă şi mereu am avut problema asta cu ea, ne înscrie multe goluri. Va fi similar şi acum, dar sper să putem să o oprim mai bine. E principalul pericol, după mine e cea mai mare jucătoare din lume", a spus selecționerul Danemarcei pentru lead.ro.

"Am văzut cum a jucat România la turneu, jucătoarele au fost fantastice. Am fost surprins să văd atât de multe handbaliste tinere şi puternice, mă mir că nu le-am văzut până acum. E o echipa interesantă. Au şi un antrenor grozav pe care îl cunoaştem şi îl respectăm mult"  Klavs Bruun Jorgensen

CLASAMENT:

Echipa Meciuri Puncte
1. Norvegia 4 8
2. România 4 6
3. Danemarca 4 5
4. Rusia 4 3
5. Cehia 4 2
6. Ungaria 4 0

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
miketheone
miketheone  •  14 Decembrie 2016, 18:27

maryan72 . corect a trecut ora si jumatate si nu ati remediat ! Poate ca sunteti ocpati cu investigatiile si ati uitat de sport ?

maryan72
maryan72  •  14 Decembrie 2016, 16:55

numai la gsp poti vedea cum echipa de pe locul patru are doua puncte iar cea de pe locul cinci are trei puncte.nea ovidiuleeeeeeee lasa-l bre pe daum si mai da cu matura prin propria casa ca e jale mare.

deva1
deva1  •  14 Decembrie 2016, 16:27

Cine arbitreaza?hai Romania!învingem tot cu arbitrii chiar dacă au favorizat clar echipele nordice căci de acolo sunt sponsorii EHF.Shame EHF!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează