SPORTURI  »  HANDBAL  »  ROMÂNIA - DANEMARCA, MÎINE, 21:15, TVR2

Shooting şi fotbal

Articol de - Publicat sambata, 06 decembrie 2008 00:00

"Naţionala" României s-a relaxat înaintea disputei decisive cu Danemarca la o şedinţă foto şi la un meci de fotbal

Radu Voina a găsit modalitatea de a-şi răsplăti jucătoarele după succesul în faţa Franţei, 30-25, al doilea la Europenele din Macedonia. Tehnicianul le-a promis fetelor o şedinţă foto, înaintea antrenamentului de ieri dimineaţă. "Să vezi ce feţe au făcut. Ţi-ai găsit femeile să nule placă să pozeze", a glumit Voina. "Ia uite ce aranjate sînt, ce dichisite, au stat numai în oglindă. Adevărul e că avem o echipă frumoasă, numai fete drăguţe", le-a admirat Radu Voina.

După poza de grup, fetele au făcut apoi "bisericuţe", pozînd în toate poziţiile. Distracţia a durat aproximativ 15 minute, după care Radu Voina a împărţit jucătoarele în două formaţii şi le-a pus să joace fotbal" "verzile" cu "roşiile". La "verzi" au intrat Neagu, Manea, Crap, Maier, Bîrsan, Geiger, Balint, Manea şi Meiroşu, iar la "roşii" Elisei, Lecuşanu, Amariei, Dinu, Stanciu, Şoit, Cioaric şi Ungureanu.

Luminiţa Dinu a fost în formă şi la fotbal, a marcat de două ori, la fel Lecuşanu şi Elisei au mărit diferenţa pentru "roşii". Cristina Neagu şi-a trecut însă în cont o dublă, chiar dacă la 3-0, Radu Voina o îndemna să se lase de sportul ăsta. "Mereu o şicanez. Am jucat tenis cu piciorul şi m-a bătut. De atunci o tot enervez în glumă", a explicat selecţionerul.

Amariei a fost de netrecut în poartă, "verzile" schimbînd-o pe Maier, neinspirată între buturi, cu sărbătorita Bîrsan. Duelurile la minge au fost aprige, fetele fiind doar atente să nu se accidenteze. Radu Voina a fluierat finalul la 7-5 pentru roşii, dar Neagu a avut ultimul cuvînt. "Am fost mai bune, dar ne-au furat arbitrii!".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
 •  07 Decembrie 2008, 01:09

ASTA LE LIPSEA FETELOR NOASTRE, O ATMOSFERA PLACUTA SI "OCCIDENTALA" LA ECHIPA. CAZARMA DLUI. TADICI NU-SI AVEA ROSTUL CU NISTE TINERE SPORTIVE, EXCELENTE HANDBALISTE SI .. FETE FRUMOASE ! SE VEDE CA RADU VOINA A ANTRENAT IN VESTUL EUROPEI, ARE O LINIE MODERNA SI CIVILIZATA IN RELATIA ANTRENOR - ECHIPA. SUNT SIGUR CA VOM FACE O PERFORMANTA FRUMOASA LA ACESTE EUROPENE.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează