SPORTURI  »  HANDBAL  »  CUPA CUPELOR

Steaua Bucureşti, victorie la masa verde cu Portovik Iujnîi în Cupa Cupelor

steaua
steaua

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 februarie 2010 00:00

Federaţia Europeană de Handbal (EHF) a anunţat, miercuri, că meciul tur dintre Steaua Bucureşti şi HC Portovik Iujnîi, din optimile Cupei Cupelor la handbal masculin, a fost cîştigat de formaţia româna la masa verde, scor 10-0, deoarece ucrainenii au folosit un jucător care nu avea drept de joc. 
EHF a explicat decizia prin faptul că jucatorul Andrii Abramov a părăsit formaţia HC Portovik în decembrie 2009, plecînd la un club iranian, după care s-a retransferat în Ucraina în 27 ianuarie 2010. Adversara Stelei a fost penalizată de EHF pentru că l-a trecut din nou pe Abramov pe foaia oficiala înaintea partidei cu Steaua. 
În comunicatul Federatiei Europene de Handbal se mentioneaza, de asemenea, că gruparea din Ucraina are posibilitatea să facă apel la aceasta decizie la tribunalul de arbitraj al forului european. 
În meciul tur dintre cele două echipe, Steaua a cîştigat, pe teren propriu, cu scorul de 33-23, partida retur fiind programata sîmbătă, în Ucraina

Sursa:Mediafax

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (6)
 •  17 Februarie 2010, 18:16

Daca Steaua ar fi cistigat la mai mult de 10 goluri, s-ar fi pastrat rezultatul din teren!

 •  17 Februarie 2010, 17:42

se aplica regula golului in deplasare in handbal? mi se pare o idiotenie, la cate goluri se dau

 •  17 Februarie 2010, 17:41

care e diferenta intre 33-23 si 10-0?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează