SPORTURI  »  HANDBAL  »  HC KOLUBARA - STEAUA MFA 24-20 (ÎN TUR 26-31)

Steaua MFA se califică în semifinalele Cupei Cupelor!

Marius Novanc, Novanc, Steaua MFA
Marius Novanc, Novanc, Steaua MFA

Articol de - Publicat sambata, 03 aprilie 2010 00:00

Steaua MFA a obţinut astăzi calificarea în penultima fază a Cupei Cupelor, după ce i-a eliminat pe sîrbii de la HC Kolubara.

"Roş-albaştrii" au pierdut returul din Serbia, scor 20-24, dar merg în semifinale graţie succesului de la Chiajna din urmă cu o săptămînă, scor 31-26.

Deşi s-au ţinut aproape de sîrbi pe toată durata partidei, ultimele minute au fost trăite cu mari emoţii de către stelişti. Un gol mai trebuiau să înscrie gazdele pe ultimul atac al meciului pentru a merge mai departe, dar apărarea Stelei a rezista, Ivezici scăpînd cu faţa curată.

Cei trei portari ai "roş-albaştrilor" au făcut spectacol între buturi, Ivezici, Laufceag şi Cenuşă au reuşit parade de senzaţie, oprind şi cîteva lovituri de la 7 metri şi păstrînd Steaua în joc.

"Militarii" au acum şansa de a fi cea de-a doua echipă din România ce ajunge în finala Cupei Cupelor, după ce Dinamo reuşea acest lucru în 1983.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
puiu.mordasan
puiu.mordasan  •  04 Aprilie 2010, 20:59

Bravo baieti,ne mandrim cu voi... Forza STEAUA!!!

misutimisoara
misutimisoara  •  04 Aprilie 2010, 00:55

bravo baieti, oricum gloria voastra sunt cele 2 minute cat dureaza stirea despre handbal! Ce a mancat Jiji de PASTE si schimbul de dedicatii intre Prunea si Turcu sunt mai importante! Apucativa de fotbal baieti!

 •  03 Aprilie 2010, 23:10

Senzational... Cupa Cupelor este totusi a doua competitie ca importanta dupa Champions League.Cred ca performanta este comparabila cu cea a HCM-ului, daca nu chiar mai mare... Bafta la tragerea la sorti!Felicitari!!!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează