SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA CAMPIONILOR / STEAUA-CEHOVSKI MEDVEDI 34-32

Steaua obţine al doilea succes în grupele Champions League!

Articol de - Publicat duminica, 19 octombrie 2008 00:00

Aflată pe un dezamăgitor loc 8 în Liga Naţională, Steaua MFA continuă evoluţiile extraordinare în Liga Campionilor. După un start greşit în faţa spaniolilor de la Portland San Antonio, scor 30-38, Steaua a renăscut.

A urmat meciul de la Buzău cu Cimos Koper, unde Steaua a dat lovitura. "Roş-albaştrii" s-au impus cu 28-26 şi urcau pe locul 3 în grupă. Astăzi, elevii lui Nicolae Munteanu întîlneau liderul grupei şi favorita numărul unu la calificare, Cehovski Medvedi.

Misiune imposibilă la prima vedere, dar Şania şi coechipierii săi au învins calculul hîrtiei. Cu nouă goluri în poarta adversă, Alin Şania, liderul "militarilor" a tras echipa sa spre victorie. Ivezici a închis poarta Stelei, avînd nu mai puţin de 16 parade în faţa asediului rusesc.

Diferenţa cea mai mare a fost de cinci goluri pentru români, dar ruşii au reuşit să reducă diferenţa în ultimele minute la doar un gol. Visul frumos părea să se spulbere, dar Ivezici a apărat din nou şi a dat posibilitate echipei sale să mărească diferenţa la două goluri, destul cît să îşi asigure victoria cu scorul de 34-32.

"Roş-albaştrii" au urcat astfel pe locul doi, la egalitate cu Cehovski, şi au şanse mari să se califice în faza a doua a grupelor EHF Champions League. Următorul meci va avea loc pe 8 noiembrie, cînd Steaua merge la Cimos Koper.

"Am mai jucat în grupe, am terminat pe locul trei, dar de data aceasta îmi doresc să termin pe unul dintre primele două locuri" - Marius Stavrositu

CLASAMENT

1. Cehovski Medvedi 101-88 4p
2. STEAUA MFA 92-96 4p
3. Portland San Antonio 93-95 2p
4. Cimes Koper 85- 92 2p

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (21)
 •  20 Octombrie 2008, 00:10

domle q mneata am impresia ca te raportezi prea mult la echipa de fotbal. faci o mare greseala daca abordezi subiectul astfel. parerea mea

 •  19 Octombrie 2008, 23:57

Fara antrenor si lovele,dar cu numele de legenda STEAUA!Aceasta este realitatea!O echipa subtire cu 3-4 valori,2 jucatori mediu ca valoare si restu umpluturi,oti adunati sub "acoperisul performantei"numit simplu si estetic STEAUA BUCURESTI!De s-ar fi numit dinamo,rapid,hcm,parca n-ar fi avut farmec si logica,de se numeste STEAUA inseamna glorie,lacrimi si bucurie. Marti,legenda poate o sa mearga mai departe,independent de Lacatus si strans legat de fenomenul STEAUA!

 •  19 Octombrie 2008, 23:56

nu-i felicit pe baieti pt ca-mi dau seama ca nu de asta au nevoie. au nevoie de multa dorinta sa ajunga acolo unde ne chinuim de atata vreme. nu-s stelist SUNT ROMAN iaca-ta de-aia ma mai pot mandri cu asta

Vezi toate comentariile (21)
Comentează
Close