SPORTURI  »  HANDBAL  »  CUPE EUROPENE

Steaua şi Suceava s-au calificat în "sferturi"

Articol de - Publicat sambata, 20 februarie 2010 00:00

Echipa de handbal masculin Steaua Bucureşti s-a calificat, sâmbătă, în sferturile de finală ale Cupei Cupelor, deşi a fost învinsă în deplasare, de formaţia ucrainiană Portovik Yujnîi, scor 33-29 (16-16). 

În tur, steliştii au câştigat cu 33-23, dar meciul s-a decis ulterior la masa verde, 10-0 în favoarea bucureştenilor, după ce adversarii au folosit un handbalist fără drept de joc. 

O altă echipă românească s-a calificat în faza sferturilor cupelor europene, CSU Suceava învingând şi în returul optimilor Challenge Cup formaţia ucrainiană Time Burevestnik Lugansk, scor 31-21 (13-9), după 31-20 pe teren propriu. 

HC Odorhei a ratat în schimb accederea in sferturi deşi echipa pregătită de Vlad Caba a cîştigat cu 35-23 în faţa polonezilor de la MMTS Gwidzyn in retur. Leşii învinseseră în tur cu 32-20 şi s-au calificat pentru că au marcat mai multe goluri în deplasare.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează