SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA CAMPIONILOR

Sub așteptări » HCM Baia Mare, eliminată în sferturile Ligii Campionilor

HCM Baia Mare
HCM Baia Mare

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 aprilie 2015 15:49

HCM Baia Mare a ratat calificarea în Final Four-ul Ligii Campionilor, după ce a pierdut manșa secundă a sferturilor cu Dinamo Volgograd, 25-30.

Succesul înregistrat pe teren propriu, 25-23, a fost insuficient pentru a asigura prezența în premieră între primele patru formații ale Europei.

Elevele lui Tone Tiselj au jucat mult sub așteptări și le-au permis rusoaicelor să ia un avantaj important încă din primele 10 minute.

HCM Baia Mare a jucat pentru prima dată în sferturile Ligii, după ce a încheiat pe locul 3 în grupa principală 2 a competiției.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (22)
ceaiuri
ceaiuri  •  13 Aprilie 2015, 20:42

fetele au intrat invinse..in min 1,55deja calificarea era pierduta...am intalnit o echipa unde fetele primesc 4000euro pe sezon iar ale noastre depasesc cu mult 4000pe luna...am vazut ce inseamna sa ai mercenare...in echipa,jucatoare ce paseaza si nu au curaj sa dea la poarta si un antrenor..invechit,cu jucatoare din tara si un antrenor roman fetele mergeau mai sus...

ceaiuri
ceaiuri  •  13 Aprilie 2015, 20:38

postare de *** a celor de la gsp..panglicari..cu un format sub asteptari..cred ca or sa posteze numai cei din redactie...pt ca nu merita mai mult

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

connstantinn
connstantinn  •  12 Aprilie 2015, 13:24

Vorbarie multa, joc putin si slab, greseli de rasu plansu , mentalitate romaneasca cu jucatoare straine marea majoritate, care au luat banuti degeaba. dar ... a fost ghinionul de vina probabil ....

Vezi toate comentariile (22)
Comentează