SPORTURI  »  HANDBAL  »  DRAMĂ

Suferinţa Adinei » Meiroşu a pierdut şi al doilea copil

Adina Meiroşu Fiera, Meiroşu, Fiera, Oltchim Rîmnicu Vîlcea
Adina Meiroşu Fiera, Meiroşu, Fiera, Oltchim Rîmnicu Vîlcea

Articol de - Publicat vineri, 30 iulie 2010 00:00

Însărcinată în cinci luni şi jumătate, Adina Fiera Meiroşu, jucătoarea Oltchimului, a pierdut şi al doilea copil

Adina Fiera Meiroşu, interul stînga al Oltchimului şi al "naţionalei" României, trece printr-o perioadă foarte dificilă a vieţii sale. După ce a trăit o mare bucurie în momentul în care a aflat că este însărcinată şi, mai ales, că are gemeni, handbalista trebuie acum să se împace cu gîndul că va trebui să o ia de la capăt pentru a deveni mamă.

În urma unor complicaţii, Adina a pierdut sarcina, doctorii nereuşind să salveze nici unul dintre cei doi copii! Problemele au apărut în momentul în care, în luna a patra, la un ecograf, Adina a aflat că unul dintre copii are o malformaţie extrem de rară, inima fiind dezvoltată în afara cutiei toracice.  Handbalista şi soţul ei, Ovidiu, au decis să meargă în Belgia, unde Adina a fost supusă unui tratament. Mai exact, doctorii de la o clinică particulară i-au făcut o injecţie care să oprească evoluţia fătului care avea acea malformaţie.

Totul părea rezolvat, Adina se împăcase cu gîndul că pînă la urmă nu va avea decît o fetiţă. Problemele nu s-au oprit însă. Revenită în România, a suferit un avort spontan, iar în acel moment a pierdut lichidul amniotic şi de la copilul sănătos.

Prea multe riscuri
Doctorii s-au arătat de la început rezervaţi în privinţa evoluţiei normale a sarcinii. După două săptămîni de stat în spital sub tratament, lichidul amniotic nu s-a refăcut şi Adina a fost nevoită să ia din nou o decizie foarte dureroasă: să renunţe şi la cel de-al doilea copil.

Dacă sportiva nu ar fi renunţat, medicii i-au spus că existau foarte multe riscuri: fie copilul s-ar fi născut cu probleme grave, fie ar fi avut probleme de sănătate după naştere.

Adina Meiroşu a jucat finala Ligii Campionilor cu Viborg însărcinată în două luni, dar medicii i-au spus jucătoarei că acest lucru nu a afectat în nici un fel sarcina Foto: Cristi Preda

"Aşa a vrut Dumnezeu!"
Adina Meiroşu Fiera pune totul pe seama destinului şi vrea să o ia de la capăt pentru a avea un copil

Adina Meiroşu încearcă să uite cît mai repede ultimele două luni de coşmar prin care a trecut. "Nu a fost să fie acum. Aşa a vrut Dumnezeu, să am acest ghinion şi să pierd sarcina", spune handbalista de 24 de ani. Nu condamnă pe nimeni, doctori, cei care au sfătuit-o să ia deciziile de-a lungul timpului. "Ce mai rezolv acum? Trebuie să o iau de la capăt cît mai repede, să uit ce mi s-a întîmplat. E greu, totul începuse aşa bine, parcă visam cînd am rămas însărcinată", a adăugat handbalista.

Meiroşu nu e hotărîtă încă dacă va reveni sau nu pe terenul de handbal în perioada următoare. "Nu m-am gîndit. Oricum, vreau să am un copil şi o să fac totul pînă îmi voi îndeplini acest vis", a încheiat Adina.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (22)
paulirimia
paulirimia  •  04 August 2010, 02:19

Regret din inima ! Fi increzatoare Adina ,DUMNEZEU ajuta oamenii buni la suflet si credinciosi .Putere si credinta !

ovidake
ovidake  •  01 August 2010, 12:19

sunteti niste imbecili, nu ar trebui sa postati astfel de stiri, credeti ca adina isi doreste sa stie toata tara ca a pierdut al doilea copil? imi e scarba de romania si de voi toti

budur
budur  •  31 Iulie 2010, 14:32

multa bafta in continuare in to ce vei face

Vezi toate comentariile (22)
Comentează