SPORTURI  »  HANDBAL  »  CUPA CUPELOR / RULMENTUL BRAŞOV-DVSC DEBRECEN 25-20 (14-9)

Suflu nou!

Articol de - Publicat duminica, 17 februarie 2008 00:00

Cristina Neagu şi Patricia Vizitiu au fost cele mai bune jucătoare ale Rulmentului, interii "naţionalei" de tineret înscriind împreună 14 goluri

Rulmentul Braşov s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Cupelor, dar mult mai greu decît s-a aşteptat. După ce au terminat la egalitate, 30-30 în Ungaria, elevele Marianei Tîrcă au trebuit să se întrebuinţeze serios şi în returul de aseară, de la Braşov. Maghiarele de la Debrecen şi-au jucat şansa pînă la capăt, dar la final au trebuit să se recunoască învinse.
Braşovencele au început tare şi s-au desprins la cinci goluri diferenţă în prima repriză. Din dorinţa de a pune capăt calificării, ardelencele au greşit însă şi pînă la pauză diferenţa de cinci lungimi a rămas constantă: 14-9. Interii "naţionalei" de tineret, Cristina Neagu şi Patricia Vizitiu au fost gurile de tun ale româncelor, exasperîndu-i pe portarii ungari cu loviturile precise şi puternice de la nouă metri. Impulsionate de cei aproape 3.000 de spectatori şi în partea a doua, fetele de la Rulmentul au apăsat în startul reprizei acceleraţia. S-au desprins la opt goluri diferenţă, dar unguroaicele au reuşit să mai îndulcească scorul şi tabela s-a oprit la 25-20. "Mă bucur pentru acest rezultat. Fetele au arătat că şi-au dorit mult să cîştige, au dat totul pe teren. Păcat de micile greşeli din atac. Cel mai mult mă încîntă însă jocul mezinelor echipei, Neagu şi Vizitiu. Ar putea să fie schimbul de mîine al naţionalei României", a declarat Tîrcă.

Rulmentul 25 (14)
Vizitiu 8, Neagu 6, Gogîrlă 4, Woo Sun Hee 4, Barcan 2, Cr. Niculae 1. Antrenor Mariana Tîrcă
Debrecen 20 (9)
Benyats 5, Hornyak 4, Csaki 4, Latakaite 3, Szucs 2, Micici 1, Szabo 1. Antrenor Laszlo Skaliczki

"Nu avem preferinţe!"
Cristina Neagu a jucat excelent contra Debrecenului, îndeosebi în prima repriză. La final, jucătoarea care a făcut parte din lotul României şi la Mondialul din Franţa, singura din tabăra Rulmentului, a spus că aşteaptă încrezătoare tragerea la sorţi a meciurilor din sferturile de finală, care va avea loc marţi, la Viena. "Nu are importanţă cu cine picăm, nu ne temem de nimeni. O să vedem ce noroc avem", a spus Neagu.

"Îmi place să cresc jucătoare!"
Mariana Tîrcă a adus-o pe Patricia Vizitiu de la rivala de moarte Oltchim. "Am crezut tot timpul în ea. Acolo nu a avut loc, dar mie îmi place să cresc jucătoare. I-am dat încredere şi ea mi-a răsplătit-o. E o fată ascultătoare şi foarte muncitoare, trebuie doar să ai răbdare cu ea. Nu ştiu de ce nu au oprit-o la Vîlcea, dar mă bucur că a ajuns la noi", a spus Mariana Tîrcă despre golgeterul meciului. Vizitiu a fugit de la Vîlcea anul trecut, cele două cluburi şi-au disputat-o o bună bucată de timp, pînă la urmă Rulmentul plătind pe ea 30.000 de euro.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (8)
 •  17 Februarie 2008, 17:26

Bravo Neagule! Bravo Patricia! Sunteti extraordinare. Aveti talent, viteza, inteligenta si forta - trebuie doar sa tineti increderea in fortele proprii la cote inalte si nu va mai opreste nimic. Am un mesaj pentru "baietii care asteapta" : terminati cu prostiile si nu jigniti fetele astea minunate. Sunt prea pure si mult deasupra voastra. Sper ca administratorii site-ului sa steaga astfel de comentarii ridicole si complet idioate. VA iubim, va respectam si va sustinem neconditionat dragile noastre jucatoare! Mult succes pe mai departe. Sa va opriti doar in finala.

 •  17 Februarie 2008, 14:30

SA ESTE VIATA PATRICEI INAFARA TERENULUI, DAR PE TEREN DA TOTUL,LA FEL CA SI LA BAR.DAR CARE SANT CELE 2 JUCATOARE DE LA UNGUROAICE CARE VIN LA BRASOV?NR. 18 CUMVA? BUNA PE TOATE PLANURILE,INTERESANTA IN CENTRUL APARARII,DAR SI IN ATAC+TALIA....SA FIE INTR-UN CEAS BUN

 •  17 Februarie 2008, 14:23

Hai PATRCIA LA BAR SI FA PUTIN STRIPTIS CUM NUMAI TU STII.Ivat-o si pe NEAGU,santeti un cuplu de nota7-8,dar interesante,fiind si handbaliste ,iata la echipa de Top,Rulmentul.HAI PATRICIA ,NU AI CUM SA UITI PLACERILE TALE...DE DUPA PROGRAMUL DE JOC DE TATE DIN BAR, CAND O S.U.GI CU ATATA PLACERE.MERITA!! LASA PROSTI SA STEA ACASA ,AI DOAR O VIATA!CE NAIBA! TE ASTEPTAM DE MANUTA CU CRISTINICA N,DA???????

Vezi toate comentariile (8)
Comentează