SPORTURI  »  HANDBAL  »  DUNĂREA CĂLĂRAŞI - HC VASLUI 23-24 (10-13)

Surpriza vine de la Călăraşi » Succes fabulos!

Articol de - Publicat sambata, 08 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 08 noiembrie 2014 22:38

Într-un vacarm de nedescris, cu peste o mie de spectatori nepotrivnici, vasluienii au obţinut o adevărată minune în polivalenta de la Călăraşi, impunîndu-se cu un gol diferenţă, scor 24-23.

HC Vaslui a dovedit încă o dată că sala de la Călăraşi îi este prietenă, necunoscînd încă înfrîngerea în această arenă.

HC Vaslui a produs surpriza la Călăraşi, rămînînd neînvinsă pe terenul formaţiei antrenată de Aihan Omer. Şi de această dată, vasluienii au avut o evoluţie excelentă, fiind net superiori tactic, cu o apărare arţăgoasă, coordonată de Stan şi Ragea, un portar Bogdan Pralea în zi de graţie şi un Mihai Bujor ambiţios pe faza de atac.

Vasluienii au avut un început timorat, lăsîndu-şi adversarul să ia un avans de trei goluri. Prima reuşită a echipei pregătită de profesorii Leonard Bibirig şi Laurenţiu Cozma a venit abia după cinci minute de joc. Bejinariu aduce egalarea la 4, iar primul sfert din joc o găseşte pe Vaslui în avantaj, scor 6-7. Diferenţa de un gol s-a menţinut până cu trei minute înainte de pauză, cînd Hagiu, din şapte metri, a mărit avantajul la 9-11.

Totuşi, handbaliştii vasluieni pleacă la vestiare cu trei goluri în plus pe tabelă, scor 10-13.

În partea a doua, gazdele, împinse de la spate de public, au crezut în victorie, după ce în minutul 47 au revenit pe tabelă, scor 18-17. Bucuria a fost de scurtă durată, Soare şi Stan readucîndu-şi echipa în avantaj, scor 19-21. Finalul a fost de infarct. În ultimul minut de joc, la scorul de 22-23, vasluienii au avut atacul, iar Mihai Bujor a fost destul de inspirat, marcînd pentru 22-24. Ultimul gol al Călăraşiului a venit în ultima secundă, fără a mai schimba soarta jocului, vasluienii făcând hora bucuriei la mijlocul terenului. O victorie care o urcă pe HC Vaslui pe poziţia a noua în clasamentul Ligii, cu 11 puncte, la un punct în spatele lui Poli Timişoara, aflată pe locul opt, ultimul care duce în play-off.

Pentru HC Vaslui au marcat Mihai Bujor (8), Soare şi Hagiu (cîte 4), Bejinariu şi Stan (cîte 2), Cotinghiu, Marius Ignat, Sabin Ignat şi Sandu Iacob (cîte un gol).

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close