SPORTURI  »  HANDBAL  »  

Tadici: "Nu ştiu dacă voi mai merge la Beijing"

Articol de - Publicat miercuri, 11 iunie 2008 00:00

Plecarea de la Oltchim i-a dat planurile peste cap lui Tadici şi în ceea ce priveşte viitorul la naţionala feminină, în condiţiile în care majoritatea handbalistelor provin de la campioana României : «Am mai calificat naţionala la o olimpiadă şi nu am fost prezent la turneul final pentru că am bănuit că nu se va face performanţă şi nu s-a făcut. Nu ştiu dacă voi merge nici la Beijing în condiţiile actuale. Voi da un răspuns sigur în zece zile. Am nevoie de o perioadă în care să mă liniştesc», a spus Tadici.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
 •  11 Iunie 2008, 18:54

Un antrenor nu este vesnic la o echipa si nu este onorabil sa aplice un astfel de santaj. "Nu mai merg la olimpiada ca m-au dat astia afara".Daca nu mai este dorit ce vrea? A incheiat o etapa cu bune si cu rele a dus la capat un contract si gata sa mearga la alta echipa sunt sigur ca isi gaseste. De ce se lipeste de un scaun care nu ii mai apartine? Crede ca fortand nota se va impune unde nu mai este dorit?

 •  11 Iunie 2008, 17:09

toata lumea sa vina la Sala Traian ! Tadici trebuie sa ramana ! Cat de repede puteti, la sala Traian !!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează