SPORTURI  »  HANDBAL  »  ANALIZA CM 2009

Tadici şi Voina, singurele propuneri pentru lotul feminin

Articol de - Publicat luni, 11 ianuarie 2010 00:00


Consiliul de Administraţie al FRH va hotărî azi cine va pregăti "naţionala" României în
viitor

Azi, în cadrul Comisiei Tehnice a Federaţiei Române de Handbal, antrenorul Radu Voina a făcut analiza prestaţiei echipei naţionale a României la Campionatul Mondial din China, acolo unde "tricolorele" au ocupat doar locul 8. La şedinţă au asistat un număr record de tehnicieni, între aceştia numărîndu-se Mariana Tîrcă, Gheorghe Tadici, Ioan Băban, Vasile Mărgulescu, Vlad Caba sau Gabriela Antoneanu Manea.
Au fost doar două propuneri pentru viitorul selecţioner. Romeo Ilie, tehnicianul de la HCM Buzău, a vehiculat numele lui Gheorghe Tadici, iar Constantin Pilică Popescu a propus ca de pregătirea lotului să se ocupe în continuare Radu Voina. O hotărîre se va lua marţi în cadrul şedinţei Consiliului de Administraţie al FRH, care va începe la ora 11:00.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
 •  11 Ianuarie 2010, 21:46

este adevarat ca a avut loc un schimb f dur intre Tadici si Caba care era pe punct de a fi dat afara din sedinta de catre ceilalti antrenori.pilica popescu cerand excluderea lui caba din sedinta catalogandu-l drept un obraznic si needucat

 •  11 Ianuarie 2010, 20:25

Ilie a fost purtatorul de cuv a antrenorilor prezenti care in marea lor majoritate au opinat ca Tadici trebuie sa preia echipa nationala ca dovada ca nici unul din cei 18 prezenti inclusiv Pilica Popescu care a optat pt continuitate cu Voina nu a existat nici o obiectie impotriva lui Tadici.aceasta este informatia corecta!si noul pres al comisie Macovei si vicepresedintele FRH Draganescu nu au avut nici o obiectie.

 •  11 Ianuarie 2010, 20:23

Ce ii dati cu Tarca.A mai fost la nationala antrenoare si a terminat la europene mai jos de locul 15.Cred ca in Olanda.Ba mai mult la meciul cu Ucraina a uitat tricourile de joc la hotel.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează