SPORTURI  »  HANDBAL  »  OLTCHIM

Tereza Pîslaru a revenit la antrenamente după ce a născut o fetiţă: "Mi-era dor de handbal"

Oltchim
Oltchim

Articol de - Publicat joi, 11 februarie 2010 00:00

Portarul Oltchimului şi al "naţionalei" României, Tereza Pîslaru (27 de ani), şi-a reluat marţi seara antrenamentele la echipa de club după o pauză de un an şi trei luni.

Jucătoarea a fost diagnosticată în luna noiembrie 2008 cu hepatită de tip B. Medicii au sfătuit-o atunci să încerce să rămînă gravidă pentru că prin sarcină sistemul imunitar se regenerează şi va putea lupta cu virusul.

Teri a aflat în luna februarie 2009 că este însărcinată. A născut apoi pe 10 octombrie 2009 o fetiţă, pe care a botezat-o Jesica Maria. "În momentul în care am născut, m-am simţit cu adevărat împlinită. E extraordinar să fii mamă", a declarat Tereza.

Şi-a lăsat însă fetiţa acasă cu mama şi a reînceput antrenamentele. "Mi-era dor de handbal, de fete. Am început însă uşor, merg doar la un antrenament zilnic. O să apară acum febra, o să mă doară toate, dar trebuia să încep odată", a spus Tereza, care a jucat ultimul meci pe 7 noiembrie 2008, în Liga Campionilor, la Togliatti, acolo unde Oltchim a pierdut cu 33-34.

"Mă bucură revenirea Terezei. Vom încerca să o reintegrăm şi să-i facem reintrarea mai uşoară", a declarat şi antrenorul Radu Voina.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
 •  13 Februarie 2010, 10:17
Postat de pe 11 Februarie 2010, 18:12

cu mama ei:))[adica cu mama Terezei] Bun Venit! :x

felicitari tereza si sper sa revii din nou in poarta nationalei sa reusesti din nou meciuri precum memorabilul meci cu ungaria din 2005 de la campionatul mondial! zalaul te iubeste!!!

 •  11 Februarie 2010, 19:34

tereza e o jucatoare de baza, cu potential! Sper sa revina cat mai repede la o forma buna de joc....

 •  11 Februarie 2010, 18:12

cu mama ei:))[adica cu mama Terezei] Bun Venit! :x

Vezi toate comentariile (4)
Comentează