SPORTURI  »  HANDBAL  »  ROMÂNIA-COREEA DE SUD 26-30

Test picat » Naţionala de handbal a pierdut al doilea meci jucat cu Coreea de Sud, 26-30

"Naţionala" feminină a României a pierdut clar al doilea meci de pregătire

Articol de - Publicat duminica, 20 mai 2012 00:00 / Actualizat sambata, 19 mai 2012 21:21

România a pierdut al doilea meci cu campioana Asiei, 26-30, coreencele luîndu-şi revanşa pentru înfrîngerea de vineri seara, 28-29.

"Naţionala" feminină a României a pierdut clar al doilea meci de pregătire susţinut ieri, la Rm. Vîlcea, în compania Coreei de Sud. Spre deosebire de jocul de vineri, cînd româncele au evoluat exact în apărare şi le-au dat puţine ocazii asiaticelor să plece pe contraatac, ieri "tricolorele" au contabilizat foarte multe greşeli în ofensivă.

Coreea de Sud, medaliata cu bronz la ultima ediţie a Jocurilor Olimpice, a făcut instrucţie cu România în prima repriză. Woo Sun Hee, fosta extremă dreapta a Braşovului, căpitanul Coreei, a fost omul meciului, dar în evidenţă au ieşit şi Choi Im Jeong, inter dreapta, şi Song Hai Rim, interul stînga. România era condusă la pauză cu 21-13, la capătul unei reprize dezastruoase.

În partea a doua, româncele au intrat mult mai motivate, au început hotărît, cu cinci goluri consecutive, iar coreencele nu au mai găsit lejer calea spre gol. Senocico a limpezit jocul României în atac, Meiroşu a trimis cîteva ghiulele în vinclu, dar nu a fost de ajuns. Coreea de Sud a cîştigat cu 30-26, un test picat de "tricolore" înainte de turneul de calificare din Franţa, de săptămîna viitoare.

"Poate e mai bine că s-a întîmplat aşa. Am intrat cu nasul pe sus şi am făcut prea multe greşeli. Trebuie să învăţăm din greşeli pentru că în meciurile de calificare cu Franţa, Muntenegru şi Japonia nu mai avem voie să facem un joc aşa slab", a declarat Ion Crăciun, secundul "naţionalei" României.

Cele două formaţii se vor întîlni azi, de la ora 16:00, în ultimul joc de pregătire, tot la Rm. Vîlcea.

Gaţu a plecat spre Franţa
Cristian Gaţu, preşedintele FR de Handbal, a asistat ieri la meciul de la Rm. Vîlcea. Imediat după joc, şeful FRH a plecat cu maşina spre Lyon, locul unde între 25 şi 27 mai va avea loc turneul de calificare pentru JO de la Londra. Gaţu le-a urat succes fetelor şi le-a spus că le va aştepta în Franţa pentru a le încuraja în tentativa de a ajunge la Olimpiadă. România joacă în Franţa cu echipa ţării gazdă, vicecampioana lumii, cu Muntenegru şi Japonia. Primele două formaţii obţin biletele pentru Londra.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
anadana
anadana  •  20 Mai 2012, 10:06

In I repriza coreencele au fost mult mai artagoase in aparare iar in atac aproape orice sut era gol. In repriza a II-a norocul a fost ca Nichita a avut cateva parade la inceput care le-au demoralizat pe coreence si le-a dat incredere romancelor. Perianu, desi peste 2-3 ani va fi un inter de mare valoare, care are un sut bun, datorita varstei nu are constanta in joc si nu cred ca ea sau Babeanu vor face fata unor echipe precum Franta sau Muntenegru si daca sunt luate sa nu pateasca precum Buceschi, Dedu, Cartas, care la CM Brazilia n-au intrat pe teren. Concluzia : nu avem un lider care sa traga echipa dupa el iar singura noastra sansa e ca poarta sa mearga bine pt a da goluri pe contraatac

romarian
romarian  •  20 Mai 2012, 08:39

ECHIPA NU ARE ANTRENOR. JOACA UN HANDBAL CARE SE JUCA ACUM O SUTA DE ANI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

starchild
starchild  •  20 Mai 2012, 08:35

Nu exista nici un inter roman de word class, disponibil ... iar sa faci o performatnta notbalila fara atacanti iti trebuie un antrenor cu expertiza mult mai mare decat ce avem la ora actuala.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează