SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI

Titlul rămâne pe loc! CSM București a câștigat din nou campionatul la handbal feminin

Articol de - Publicat marti, 19 aprilie 2016 22:34

CSM București a tranșat, al doilea an la rând, disputa cu rivala din Baia Mare, bucureștencele primind aseară tricourile și medaliile de campioane

CSM București avea nevoie de un punct în disputa cu U Alexandrion Cluj, aseară, în Sala Polivalentă, pentru a fi matematic campioană și pentru a nu mai depinde de ultimul meci, de la Baia Mare, programat vineri.

Întâlnirea cu ardelencele a fost o formalitate pentru "tigroaice", care au câștigat cu 33-19. A fost o defilare de la un capăt la altul pentru echipa bucureșteană, care a bifat astfel a 25-a victorie a sezonului! Practic, toată lumea a conștientizat că nu se mai pune problema titlului după etapa a 21-a, când Baia Mare a pierdut la Brașov, cu Corona, 26-32!

Problemele financiare de la Baia Mare le-au ușurat misiunea bucureștencelor, o echipă care acum se gândește mai mult la Final Four-ul Ligii Campionilor de la Budapesta, din 7-8 mai.

Samba do Brasil

Meciul de aseară a fost ultimul pe teren propriu pentru trei dintre "stranierele" CSM-ului. Braziliencele Mayssa Pessoa și Ana Paula Rodrigues, dar și rusoaica Ekaterina Vetkova vor pleca din vară. Pe acordurile muzicii sud-americane, într-un cerc format de coechipiere, Rodrigues și Pessoa le-au arătat tuturor cum se dansează samba.

Primul titlu

Dacă jucătoare gen Brădeanu, Manea, Vărzaru sau Curea au pierdut șirul titlurilor cucerite în România, sunt și handbaliste care nu vor uita niciodată seara de aseară. Maria Fisker, Line Jorgensen, Jelena Grubisici și Isabelle Gullden au îmbrăcat pentru prima dată tricoul de campioane în România. Toate vor continua din vară la CSM.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
razvyyc
razvyyc  •  20 Aprilie 2016, 21:11

Domnule Urserscu, Maria Fisker a semnat de ceva vreme cu alta formatia, ultima afirmatie din articol nu are acoperirea necesara.

flavius1202
flavius1202  •  19 Aprilie 2016, 23:26

Bravo CSM Bucureşti! Din pacate, Rodrigues este o pierdere importanta!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează