SPORTURI  »  HANDBAL  »  SCHIMBARE

Toma e noul căpitan al "tricolorilor"

Toma
Toma

Articol de - Publicat joi, 14 ianuarie 2010 00:00

Reprezentativa masculină a României va debuta vineri în Finlanda în turneul de calificare pentru barajul la Campionatul Mondial din Suedia 2011.

"Tricolorii" au plecat joi spre Vantaa, oraşul care va găzdui grupa a doua de calificare, din care fac parte Bosnia, România, Finlanda şi Marea Britanie. Noul selecţioner al României, Vasile Stîngă, care a preluat postul în decembrie 2009 după demisia lui Petru Ghervan, e optimist şi crede că va ocupa primul loc, singurul care asigură calificarea la barajul pentru Mondiale. Stîngă a schimbat căpitanul "naţionalei", în locul lui Ionuţ Rudi Stănescu fiind numit Laurenţiu Toma. Cel mai bun handbalist român în 2009, golgeterul Constanţei în Liga Campionilor, Toma va fi primul căpitan al "tricolorilor". A doua opţiune va fi apoi Ionuţ Stănescu.

Lotul României deplasat în Finlanda
Ionuţ Stănescu, Mihai Popescu (ambii HCM Constanţa) - portari
Alexandru Sabou (HCM Constanţa), Florin Ciubotariu (UCM Reşiţa) - extreme stânga
Alexandru Csepreghi (HCM Constanţa), Alin Şania (Al-Wasl, Emiratele Arabe Unite) - interi stânga
Mihai Rohozneanu şi Alexandru Fenici (ambii UCM Reşiţa) - centri
Marius Sadoveac (HCM), Rareş Jurcă (Goppingen, Germania) - inter dreapta
Laurenţiu Toma (HCM Constanţa), Ionuţ Georgescu (Steaua) şi Valentin Ghionea (Pick Szeged, Ungaria) - extreme dreapta
Mircea Irimescu (UCM Reşiţa), Marius Novanc (Steaua) şi Iulian Stamate (Steaua) -
pivoţi.

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (7)
 •  15 Ianuarie 2010, 12:49

ia zi-mi si mie mai rares daca te crezi asa destept cu ce e mai presus toma decat irimescu sau ghionea?si cu 7 clase.dute mai baiete si uitate in urma la meciurile echipei nationale si vezi cine te-a tinut in viata

 •  15 Ianuarie 2010, 10:53

sabi, dar imbecil mai esti. Jucatori mai buni "ca" (corect ar fi "decat", dar ce sa ii ceri unuia ca tine) Toma? Ia da tu un exemplu, cam care ar fi ala ? :)))))))) din echipa Romaniei, Toma si Popescu sunt cu vreo 7 clase deasupra celorlalti, la momentul actual. Toti cretinii si habarnaistii se trezesc sa comenteze la sectiunea handbal. Du-te ba, baiatule, la fotbalul tau de divizia z.

 •  14 Ianuarie 2010, 21:07

eu cred ca erau alti jucatori mai buni ca toma care meritau sa fie capitani.jucatori care in meciurile decisive ale echipei nationale au inscris goluri

Vezi toate comentariile (7)
Comentează