SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI

Transferul la care nimeni nu se aștepta » CSM București a găsit înlocuitoare pentru Cristina Neagu

Claudia Maria Constantinescu, în centrul imaginii FOTO: Facebook
Claudia Maria Constantinescu, în centrul imaginii FOTO: Facebook

Articol de - Publicat luni, 21 ianuarie 2019 15:02

CSM București a transferat-o pe Claudia Maria Constantinescu (24 de ani) de la Zalău.

  • Gyor - CSM București e sâmbătă, de la 20:30, liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe TV Telekom Sport 1 și TV Digi Sport 1.

CSM București s-a grăbit să achiziționeze un inter stânga înaintea partidei din grupele principale ale Ligii Campionilor, contra maghiarelor de la Gyor. Noua jucătoare va debuta chiar sâmbătă. Astăzi, în Liga Națională, CSM București va juca împotriva fostei sale echipe, dar Claudia nu va face parte din lot.

În ultimele 3 etape de campionat, Claudia Constantinescu a marcat 36 de goluri, cu o medie excepțională de 12 pe meci. Va debuta chiar sâmbătă la Gyor. Nu va juca astăzi cu Zalăul, contra fostei sale echipe.

Neagu, 6 luni pe bară

Cristina Neagu va absenta cel puțin 6 luni în urma accidentării suferite în meciul cu Ungaria, de la Campionatul Mondial din decembrie 2018. Neagu a fost operată și a început procesul de recuperare.

Vezi și: 

12 victorii pentru SCM Rm. Vâlcea! Distanța față de CSM București se menține

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
peluza
peluza  •  21 Ianuarie 2019, 17:56

A vazut cineva meciul ei de la Baia Mare? Am dubii ca e de CSM desi vad ca multi o lauda. Va trebuie sa isi ridice nivelul sau poate ca ultimul meci de campionat nu a fost edificator. Nu mai bine ati fi luat-o pe Buceschi? Constantinescu asta ar trebui sa se dezvolte fenomenal ca sa invinga apararea lui Gyor. Deci la Baia Mare am vazut o echipa gazda extrem de artagoasa si un meci cu ritm ridicat. Tind sa cred ca Craiova si Cisnadie si de aia clacheaza in Europa, nu doar din cauza absentelor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează