SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREŞTI

Transferuri senzaţionale făcute de CSM Bucureşti » 2 campioane olimpice şi mondiale au semnat cu formaţia bucureşteană

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 martie 2017 23:59

Campioanele mondiale şi olimpice Marit Malm Frafjord şi
Amanda Kurtovic au semnat cu CSM Bucureşti. Norvegiencele vor evolua la deţinătoarea Ligii Campionilor pentru următoarele 2 sezoane.

"Sunt foarte mândră că am oportunitatea să joc la unul dintre cele mai bune cluburi din Europa. Aştept cu nerăbdare să evoluez alături de cele mai bune sportive şi să lupt pentru titluri cu CSM Bucureşti. Sunt încântată că voi începe un nou capitol al carierei mele", a spus Amanda Kurtovic pentru site-ul oficial al formaţiei.

"CSM Bucureşti este o echipă fantastică, cu foarte multe jucătoare de cea mai bună calitate. Mi-am dorit ceva nou, care să mă motiveze. Abia aştept să mă alătur echipei", a declarat Marit Malm Frafjord pentru aceeași sursă.

  • Marit Malm Frafjord este un pivot în vârstă de 31 de ani, dublă campioană olimpică, dublă campionată mondială şi triplă campioană europeană.
  • Amanda Kurtovic evolează pe poziţia de inter dreapta şi are în palmares un titlu olimpic, 2 titluri mondiale şi un aur european cu naţionala Norvegiei.

Cristina Neagu a semnat şi ea cu CSM Bucureşti!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
10153755897004409
Ilascu Mircea  •  01 Aprilie 2017, 08:30

Kurtovic a jucat extrema dreapta pt.ca inter dreapta era Myork , dar e o jucătoare buna având in vedere ca Ayglon nu da satisfacției dacat in apărare iar Interul dreapta joaca câteva meciuri in 2ani . Măcar la capitolul Frumusețe CSM a plusat acum sa se califice in final four.

ceaiuri
ceaiuri  •  29 Martie 2017, 16:39

2jucatoare normale acum sa vedem si cat vor juca(avem un exemplu cu o extrema la csm..care a plecat dupa 2 luni),frafjord pivot ce a stat in umbra lui loke(mare ghinion)o varsta destul de inaintata...dar pt campionatul nostru poate merge lejer 2ani,face f bine faza de aparare,contracandidate manea si lobach deci una din cele 2 v-a pleca,amanda daca nu ma insel a debutat ca extr dreapta si datorita fortei si vitezei de executie a trecut pe inter...aici avem deficit ayglon f slaba,jorgensen buna..dar mereu accidentata,si-a reziliat si contractul...deci amanda transfer ok si va juca 2transferuri utile

959384960849662
Pleseanu Viorel  •  27 Martie 2017, 06:45

fr...aere eu sint din provincie dar sint mai rapidist decit tine. echipa asta asta aduce mai multa imagine pt sportul nostru actual decit poti tu sa gindesti. dar tu nu gindesti. aaaa sau gindesti politic. esti un rapidist fraier

Vezi toate comentariile (4)
Comentează