SPORTURI  »  HANDBAL  »  OLTCHIM

Transferurile Oltchimului sînt pe lista de aşteptare

Kristine Lunde
Kristine Lunde

Articol de - Publicat marti, 06 iulie 2010 00:00

Oltchim află azi dacă va transfera vreo jucătoare din cele trei vizate: Lunde, do Nascimento şi Koroleva.

Finalista Ligii Campionilor, Oltchim, a transferat-o în această vară pe turcoaica Yeliz Ozel, dar îşi mai doreşte cel puţin încă o jucătoare. Pe lista oficialilor olteni se află trei nume: norvegianca Kristine Lunde (foto), cea care semnase cu Hypo Viena, dar a fost anunţată că nu mai poate fi plătită, brazilianca Alexandra do Nascimento, vicegolgeterul Ligii Campionilor, de la Hypo Viena, şi Oksana Koroleva, campioană mondială cu "naţionala" Rusiei.

"Am tratat pentru toate cele trei handbaliste. De la Koroleva şi Lunde avem promisiuni că azi vom primi răspunsuri ferme. Brazilianca do Nascimento îşi doreşte să vină la Vîlcea, dar trebuie să-şi rezolve situaţia de la Hypo Viena. Ar fi ceva nemaipomenit dacă am lua măcar una din cele trei", a declarat preşedintele Ioan Gavrilescu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
s.m.r.
s.m.r.  •  06 Iulie 2010, 15:01

Sunet din Danemarka... Nu cred cå Lunde va fi interesatå de Oltchim...nu cred...pentrucå eu stiu din ce am vorbit eu cu surorile Lunde...ele nu joacå handbal pentru bani...de plåcere joacå...surorile Lunde provin dintr-o familie foarte, foarte inståritå...Stiu prea multe si de ce aa plecat Lunde de la Viborg si cit a cerut ea la Viborg pentru prelungirea contractului...Dacå vine si numai dacå vine Lundela Oltchim este så fie aproape de sora ei...si asta este numai poate?????? SIMONA

catalinw
catalinw  •  06 Iulie 2010, 14:16

Ar fi bine sa vina Do Nascimento,cea mai buna alegere..

dumyy
dumyy  •  06 Iulie 2010, 10:12

ce echipa ar fi si cu Lunde&Do Nascimento 8->

Vezi toate comentariile (4)
Comentează