SPORTURI  »  HANDBAL  »  ALEGERI FRH

Trei pe un loc » Cristian Gaţu, Remus Drăgănescu şi Alexandru Dedu candidează pentru preşedinţia FRH

Cristian Gaţu +2   FOTO
Cristian Gaţu

Articol de - Publicat luni, 10 februarie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 09 februarie 2014 21:42

Cristian Gaţu, Remus Drăgănescu şi Alexandru Dedu candidează pentru postul de preşedinte al FRH, Adunarea Generală urmînd să desemneze azi cîştigătorul


Cristian Gaţu, 68 de ani, dublu campion mondial, ca jucător, conduce federaţia din 1996. El candidează pentru al cincilea mandat consecutiv, fiind cel mai vechi preşedinte de federaţie din România. A declarat în dese rînduri că nu mai vrea să candideze şi că vrea să lase federaţia pe mîna unei persoane mai tinere. S-a răzgîndit, şi e şi acum favorit la cîştigarea unui nou mandat.

Remus Drăgănescu, 64 de ani, director tehnic în federaţie, fost tehnician al "naţionalelor" de senioare şi tineret. Este cotat cu şansa a treia la alegeri, fiind susţinut mai mult de cluburile sportive şcolare din ţară.

Alexandru Dedu, 42 de ani, preşedinte al Ligii Profesioniste de Handbal. A avut o carieră valoroasă ca jucător, cîştigînd Liga Campionilor în trei rînduri. În programul său, Dedu îşi propune, între altele, să formeze centre regionale de handbal şi să construiască o sală destinată doar handbalului. Dedu este susţinut de multe cluburi din prima ligă, atît la fete, cît şi la băieţi, dar mai puţine decît îl susţin pe Gaţu.

200 de structuri sportive au drept de vot. Pentru ca Adunarea Generală să fie validată, două treimi, adică 134 de reprezentanţi ai cluburilor, trebuie să fie prezenţi

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (2)
brancusi
brancusi  •  10 Februarie 2014, 11:12

Pe principiul decat codas la oras,mai bine la sat frunts,sa ramana Gatu,ca sa putem ajunge sa jucam in liniste derby-uri cu Insulele Feroe,fiindca la asa ceva omul a dovedit ca e inegalabil!

sakamoto
sakamoto  •  10 Februarie 2014, 09:28

Gatu ca si Sandu+Dragomir, n-ar mai pleca in veci de la ciolan. Indivizii acestia se agata ca orice DICTATOR, cu ghiarele si cu dintii de scaun! La fel ca Ceausescu ar vrea oamenii pe viata. Pt ei lumea sta in loc.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează