SPORTURI  »  HANDBAL  »  ROMÂNIA - SERBIA

Turneul final 22! » România e singura națională prezentă la turneele finale din 1957 pînă azi

Clujeanca Florina Chintoan se simte cel mai binea acasă // Foto: Marius Ionescu
Clujeanca Florina Chintoan se simte cel mai binea acasă // Foto: Marius Ionescu

Articol de - Publicat vineri, 12 iunie 2015 00:00

România se pregătește pentru al 22-lea turneu final mondial, fiind singura echipă din lume care a fost prezentă la toate competițiile, din 1957 pînă azi.

"Naționala" României a învins Serbia, săptămîna trecută, cu 32-26 la Kraljevo, și pregătește fiesta, sîmbătă, la Cluj-Napoca. Vicecampioana lumii, Serbia mai are șanse teoretice la calificare. "Tricolorele" rămîn astfel în gardă.

"Sîrbii, se știe, nu prea cedează, probabil au vizionat momentele de joc mai slabe ale noastre, fazele de apărare, dar noi sîntem pregătite. Ne dorim să sărbătorim împreună cu mii de fani o calificare fără emoții la Campionatul Mondial", a declarat interul Cristina Neagu.

"Toată lumea e conștientă că am cîștigat în tur la șase goluri și poate sîntem cu o jumătate de pas la Mondiale. Am lucrat acum mult mai intens ca în prima săptămînă pentru că nu vrem să dăm cu piciorul oportunității pe care o avem. Ne dorim victoria și în meciul retur și să facem spectacol pentru public", a adăugat și centrul Eliza Buceschi.

România mizează în meciul de sîmbătă, de la Cluj (ora 17:00, direct Digi1), pe aportul a 7.000 de fani care vor umple Sala Sporturilor din Cluj.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
kurisuchian
kurisuchian  •  12 Iunie 2015, 12:42
Postat de nune pe 12 Iunie 2015, 10:25

Cred ca meciul e de la 17:00 si e transmis de Digi1. :)

Corect!

nune
nune  •  12 Iunie 2015, 10:25

Cred ca meciul e de la 17:00 si e transmis de Digi1. :)

Vezi toate comentariile (2)
Comentează