SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA CAMPIONILOR

Un ecran uriaş va fi instalat în Vîlcea pentru finala Ligii Campionilor la handbal

trofeu
trofeu

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 mai 2010 00:00

Reprezentanţii Primăriei Rîmnicu Vîlcea au început pregătirile pentru instalarea unui ecran uriaş în centrul municipiului, unde localnicii vor putea să vizioneze meciul de handbal feminin Oltchim Rîmnicu Vîlcea - Viborg HK, din finala Ligii Campionilor, de la Bucureşti.

Potrivit primarului oraşului, Romeo Rădulescu, în Piaţa Mircea cel Bătrân din oraş va fi instalat un ecran uriaş pentru localnicii care nu vor putea fi prezenţi la meciul de handbal. Edilul a afirmat că parcarea în zona centrală a oraşului a fost restricţionată pentru ca ecranul uriaş să poată fi amplasat. 

Totodată, primarul a spus că jandarmii din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi se vor afla în zonă pentru menţinerea ordinii. Romeo Rădulescu a adăugat că pentru sosirea fetelor în muncipiu a pregătit un spectacol cu artificii şi o festivitate de premiere.

"Ştiu că şansele sunt reduse, dar noi credem în fetele noastre, iar la sosirea fetelor în oraş am pregătit un spectacol cu artificii şi o festivitate de premiere. Sportivele o merită pentru că este o performanţă să joci o finală în Ligă Campionilor", a declarat Romeo Rădulescu, potrivit mediafax.

Campioana României la handbal feminin, Oltchim Rîmnicu Vîlcea, a fost învinsă, în 8 mai, la Herning, de formaţia daneză Viborg HK, scor 28-21 (14-11), în manşa tur a finalei Ligii Campionilor. Meciul retur va avea loc, cu trofeul pe masă, la Bucureşti, sâmbătă, de la ora 20.45 (în direct pe Pro TV).

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
 •  14 Mai 2010, 21:44

cand se intorc fetele la Rm Valcea?

 •  14 Mai 2010, 16:57

nu o sa iasa nimeni maine ca ploua-cod galben.speram sa ploua cu goluri si in poarta viborgului.oricum cinste oltchim pt tot ce ai facut pt sportul romanesc!!

 •  14 Mai 2010, 16:13

Ta ra ni lor este parcul Mircea cel Batran nu PIata

Vezi toate comentariile (3)
Comentează