SPORTURI  »  HANDBAL  »  ROMÂNIA - UNGARIA, ORA 17.00

Ungaria a schimbat antrenorul

Articol de - Publicat sambata, 29 martie 2008 00:00

În ianuarie 2008, federaţia maghiară a decis să-l înlocuiască pe Andras Nemeth, care a dus echipa ungară doar pe locul 8 la CM din 2007. Locul antrenorului de la Hypo Viena a fost luat de Janos Hajdu, cel care nu are rezultate deosebite. A antrenat mai mult la băieţi şi a fost antrenor pentru cinci ani în Kuweit. A mai pregătit naţionalele de tineret şi de seniori ale Ungariei şi echipa feminină de prima ligă Vaci NK.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (1)
 •  29 Martie 2008, 14:59

Fraierilor, Andras Nemeth a DEMISIONAT. E drept, fortat de imprejurari, de relatia stricata intre el si fete, dar de buna voie. El a fost de fapt cu o luna inainte reconfirat la carma nationalei. Federatia chiar a fost surprinsa de demisia lui Nemeth. De aceea l-au ales pe Hajdu, pentru ca el era angajat al ferderatiei. Ce ai Ursescule, ai urmarit toata nopatea circul lui Sandu de la comisia de disciplina, si nu ai avut timp sa pregatesti articolul??? Halal jurnalisti mai sunteti.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează