SPORTURI  »  HANDBAL  »  CAMPIONATUL EUROPEAN

Ungaria învinge Franţa 26-23 şi produce marea surpriză!

Nikola Karabatic a fost de nerecunoscut contra Ungariei
Nikola Karabatic a fost de nerecunoscut contra Ungariei

Articol de - Publicat vineri, 20 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 20 ianuarie 2012 23:03

Campioana europeană, mondială şi olimpică a fost de nerecunoscut pînă acum. Are două înfrîngeri şi o singură victorie


Franţa, prima echipă care deţinea cele mai importante titluri în acelaşi timp, fiind campioană olimpică, europeană şi mondială, e de nerecunoscut la actuala ediţie a Campionatului European din Serbia.

Învinsă de Spania în meciul de debut, 26-29, a trecut apoi de Rusia 28-24 şi părea că totul a intrat în normal. Aseară însă, la Novi Sad. în faţa unor tribune înţesate cu suporteri maghiari, Ungaria i-a adminsitrat o nouă corecţie Franţei. Echipa lui Claude Onesta a condus la pauză cu 14-12 şi s-a dus la trei goluri la începutul celei de-a doua repriza. Portarul Nandor Fazekas a făcut însă minuni între buturile maghiare şi Ungaria a revenit în joc. Starul Nikola Karabatic a fost de nerecunoscut, iar la final ungurii au făcut hora bucuriei după succesul puţin credibil la începutul partidei: 26-23.

Franţa merge mai departe cu 0 puncte şi mai are şanse minime pentru a prinde semifinalele.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (6)
lumpy666
lumpy666  •  22 Ianuarie 2012, 09:19

Finala e inca foarte departe asa ca calmati-va oameni buni pentru ca nici macar de o medalie nu sunt baietii inca aproape!!! In rest jos cu palaria fata de echipa Ungariei din grupa asta nu ar fi fost de rusine sa se califice asa pentru nici o alta echipa mai ales avand pe Spania locul 3 la mondiale si ca echipa de UMPLUTURA Rusia!!! Ce grupa slaba mai iera la acest european nici nu mai tin minte cu Suedia parca cea mai tare echipa din grupa sau ceva de gen cei care acum nu spun mare lucru in 2012!!!!

dilibau
dilibau  •  21 Ianuarie 2012, 22:58

Fazekas a fost triumfal in a doua repriza, per total 48% (22 aruncari aparate din 45), pana si marelui Karabatic ii era frica sa arunce (3 goluri din 15 aruncari!). Franta, asa cum a spus Onesta, nu a fost pregatita sa joace meciuri pe muchie de cutit, pt ca in ultimii 3 ani au fost obisnuiti sa castige tot. Trebuia sa se intample si asta, Fernandez, Omeyer, Narcisse, Dinart si Guigou sunt deja peste 32 de ani si mohicanii si-au facut plinul de medalii. Ungaria a avut o aparare devastator de solida, obligandu-i pe francezi sa arunce de la distanta si dandu-i lui Fazekas posibilitatea sa se evidentieze la astfel de aruncari. Franta e deja out, Dinar a recunoscut ca nu mai e nici o speranta

pepino2254
pepino2254  •  21 Ianuarie 2012, 07:12

HAJRÁ MAGYARORSZÁG SZÉP VOLT FIÚK

Vezi toate comentariile (6)
Comentează