SPORTURI  »  HANDBAL  »  FINAL FOUR

UPDATE // VIDEO + FOTO de la Budapesta » Imagini SAVUROASE cu Cristina Neagu și Bella Gullden în rolurile principale :)

FOTO: Cristi Preda +20   FOTO
FOTO: Cristi Preda

Articol de , - Publicat vineri, 11 mai 2018 17:30

Toată lumea e cu ochii pe Budapesta (Ungaria), acolo unde cele patru echipe sunt creditate cu șanse egale la trofeu. Gyor, CSM București, Vardar Skopje și debutanta Rostov Don sunt cele mai bune echipe ale Europei la ora actuală.

  • Gazeta Sporturilor va ține la curent cu tot ce se întâmplă în capitala Ungariei, de unde reporterii GSP dau ultimele detalii înaintea meciurilor din weekend.
UPDATE ORA 17:00

Fetele de la CSM București s-au relaxat înaintea finalei. Cristina Neagu și compania și-au etalat calitățile extra-handbalistice, dansând și interpretând "Dragostea din tei", celebra melodie a formației O-Zone. Vezi detalii AICI!

Bella Gullden și Cristina Neagu au transmis câte un mesaj fanilor.

”Salutare tuturor, suntem acum la Budapesta și abia așteptăm să ne vedeți din sala sau de la TV. Vă iubim și vom câștiga dacă vom lupta împreună”, a spus Bella.

”Vă mulțumesc din suflet că sunteți la Budapesta alături de noi! Susțineți-ne, pentru că avem nevoie!”, a spus și Cristina Neagu.

update ora 13:55

ALL STAR TEAM: EHF a anunțat cea mai bună echipă a ediției 2017/2018 din UEFA Champions League, iar Gyor este echipa cu cele mai multe nume, 3, incluzându-l aici și pe antrenorul Ambros Marin. CSM București are o singură jucătoare, este vorba despre Cristina Neagu.

update ora 13:50

Acțiune MEDIA pentru Gyor: Jucătoarele de la Gyor sunt gata să ofere interviuri. Centrul media se află la Piața Eroilor din centrul Budapestei.

Program Final Four:

Sâmbătă 12 mai
16:15 - CSM București - Gyor
19:00 - Rostov Don - Vardar Skopje

Duminică
16:15 - Finala mică
19:00 - Finala mare

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
824198750992033
Tiberiu Nagy  •  12 Mai 2018, 11:45

Pai normal ca se bucura ... Budapesta chiar e un oras frumos si curat ...

knuty
knuty  •  11 Mai 2018, 18:13

***!Cu asta vor ramane!!ca pe teren nu prea fac nimic!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

romulus65
romulus65  •  11 Mai 2018, 17:34

Relaxati-va fetelor dar aveti grija ca maine jucati cu Gyor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează