SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREŞTI

Valentina Elisei la CSM Bucureşti » Extrema stîngă va semna cu echipa din Capitală

Elisei a jucat la Deva doar 11 meciuri Foto: Bogdan Bălaş
Elisei a jucat la Deva doar 11 meciuri Foto: Bogdan Bălaş

Articol de - Publicat marti, 21 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat luni, 20 ianuarie 2014 21:35

Extrema stînga a "naţionalei" României s-a înţeles cu echipa din Capitală, dar aşteaptă să fie declarată azi jucătoare liberă de contract la FRH


CSM Bucureşti a pierdut-o pe Emiliya Turey, rusoaica de trei ori campioană mondială, care a plecat înainte de a juca vreun meci, motivînd că nu s-a adaptat la echipă, dar tot va aduce o jucătoare de echipă naţională!

Valentina Elisei, extrema stînga de la Cetate Deva, şi-a depus de curînd memoriu la Federaţia Română de Handbal pentru a deveni jucătoare liberă, invocînd restanţe salariale. Comisia pentru Soluţionarea litigiilor va lua în discuţie azi cazul jucătoarei de echipă naţională care nu a mai dorit să rămînă la Deva, după ce patronul echipei, Marian Muntean, a acuzat-o, voalat, că nu şi-a apărat corect şansele în meciul cu HC Zalău, din etapa a 10-a.

"E adevărat, am discutat cu jucătoarea, sîntem foarte aproape de a semna un contract, dar aşteptăm ca mai întîi să devină jucătoare liberă de contract", a declarat Bogdan Vasiliu, preşedintele secţiei de handbal de la CSM Bucureşti. Elisei ar putea debuta în tricoul formaţiei de pe locul 7 în Liga Naţională, mîine, în partida de la Constanţa, cu Neptun.


De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
razvyyc
razvyyc  •  21 Ianuarie 2014, 20:51

In trecut a abuzat de anumite jucatoare, fortandu-le sa revina dupa accidentari grave, ele renuntand ulterior la activitatea competitionala din cauza problemelor de sanatate (unele la varste foarte fragede). Acum a ajuns acolo si Ioan Baban, alt "terminator".

usla
usla  •  21 Ianuarie 2014, 14:17

Acest MARIAN Muntean , are o atitudine foarte urata in relatia cu jucatoarele, si le pastreaza in lot pe cele care care nu cracnesc in fata lui. L-am vazut la unele meciuri la care am fost, jignind jucatoarele si amenintandu-le cu diminuarea veniturilor daca i se parea lui ca nu joaca la adevarata valoare.

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  21 Ianuarie 2014, 10:32

...nu prea intereseaza pe nimeni de aici handbalul ...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează