SPORTURI  »  HANDBAL  »  ROMÂNIA-CUBA 33-27

Vărzaru despre jocul modest al României la CM: "Nu-mi explic de ce jucăm aşa slab!"

Cristina Vărzaru a marcat cinci goluri în meciul contra Cubei
Cristina Vărzaru a marcat cinci goluri în meciul contra Cubei

Articol de - Publicat marti, 06 decembrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 06 decembrie 2011 10:56

Cristina Vărzaru crede că România s-a chinuit cu Cuba pentru că a intrat în jocul adversarelor, dar speră că fetele se vor motiva altfel în meciurile viitoare.

Ieri a împlinit 32 de ani şi a început din primul minut în partida contra Cubei. A marcat de cinci ori şi, după meci, şi-a servit fetele la hotel cu o felie de tort.

- Cristina, la mulţi ani pentru ziua ta! Îţi aduci aminte a cîta oară sărbătoreşti în cantonamentul "naţionalei"?
- Sinceră să fiu, nu! Dar s-a întîmplat de multe ori.

- Ai pierdut vreun meci jucat de ziua ta?
- Din cîte ţin eu minte, nu. Nu avea cum să se întîmple nici azi. Trebuia să păstrăm tradiţia.

- În repriza a doua echipa s-a chinuit însă, jocul a fost departe de aşteptări. Ce se întîmplă de echipa joacă aşa slab?
- Nu pot să-mi explic. Toate ne dorim să jucăm bine, să facem un rezultat bun. Probabil că am intrat în jocul Cubei, la fel cum s-a întîmplat şi meciul cu Tunisia. Nici nu am pus umărul în apărare. Dar eu cred că în partidele cu Brazilia şi Franţa ne vom motiva altfel.

- Deci nu ar trebui să ne facem griji?
- Aaa, ba da, probleme şi griji trebuie să ne facem tot timpul. Să fim în gardă permanent.

- Cu Japonia la ce să ne aşteptăm?
- Japonia vine cu stilul asiatic, vor alerga mult, va trebui să ne repliem rapid. Eu nu cred că vor fi însă probleme, ar fi chiar culmea să pierdem cu Japonia. Sîntem o echipă cu pretenţii. Va trebui însă să fim mai motivate şi mai unite.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
vera_rapid
vera_rapid  •  06 Decembrie 2011, 14:45

nu mai dati vina exclusiv pe jucatoare! sa nu uitam cine le-a selectionat si cine le antreneaza, Voina, care la time-out le spune "sunteti penibile, va vede o tara intreaga". eu nu stiu ce a vrut sa zica cu chestia asta, dar sunt sigura ca nu a incercat ceva de genul psihologiei inverse, ca sa le stimuleze sa joace. El era pur si simplu frustrat de jocul slab al fetelor si incapabil sa le faca sa iasa din pasa proasta in care se gasesc. Oricum bafta fetelor! Va tinem pumnii si suntem alaturi de voi, indiferent de orice. E decembrie, luna magica...sa visam la minuni!Hai Romania!

ipsilante
ipsilante  •  06 Decembrie 2011, 14:12

Aia care cred ca Romania se opreste la trofeu, sa se TREZEASCA! N-au vazut, ce s-au facut ca joaca fetele noastre cu Tunisia si Cuba? Adica, nu rau, nu prost, ci JENANT! Adica de risul lumii! Cind ai pretentii sa joci finala, nici daca esti silita, nu poti mima doua jocuri atit de jenante! Deci, luati-va gindul. Fetele s-au dus la cumparaturi, de Craciun, acolo... N-au ele treaba cu PERFORMANTA! Una dau din gura si alta pe teren... Ni, sa visam in continuare...Hai "Romanica"!

antofie
antofie  •  06 Decembrie 2011, 13:39

nu stiti vreun site pe care pot urmarii meciurile de handbal live>? multumesc

Vezi toate comentariile (9)
Comentează