SPORTURI  »  HANDBAL  »  CORUPŢIE

Vasile Stîngă: "Paleu sigur a încercat să le dea mită arbitrilor" ;)

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 martie 2009 00:00

Vasile Stîngă, antrenorul Pandurilor, crede că fostul vicepreşedinte al FRH, Petre Paleu, a încercat să le dea mită arbitrilor de la meciul de baraj dintre România şi Muntenegru.

"Dacă arbitrii danezi spun asta, înseamnă că aşa s-a întâmplat. Îi cred pe ei. Paleu sigur a încercat să dea mită. La domnul Omer nu mă bag, nu ştiu.

Domnul Petre Paleu s-a trădat singur cînd a ieşit la televiziuni cu declaraţii cum că prin metode ortodoxe sau neortodoxe el va ajuta naţionala de handbal masculin a României să se califice şi la alte ediţii. El se lăuda atunci, dar nu ştia că face nişte declaraţii care mai tîrziu îl vor denigra”, a spus Vasile Stîngă.

Citeşte articolul complet pe adevarul.ro

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (7)
 •  06 August 2009, 19:31

stinga ai ramas fara coloana vertebrala,acum doar astepti sa se strige linie s-au bingo doar doar vei fi tu primul

 •  21 Martie 2009, 14:37

Din pacate Stanga are dreptate,Paleu s-a laudat in fata unui cerc restrans ca "am rezolvat problema calificarii".Acum sa suporte consecintele,daca a fost prost sa si spuna.

 •  20 Martie 2009, 15:07

Vasile Stinga asta a fost un frustat pt ca ramasese fara post . Acum ca este antrenor la Lignitul am crezut ca nu-l mai musca de fund pe Paleu . De fapt , e ofticat pe Paleu ca l-a desemnat antrenor la nationala pe Omer . Golanul nu realizeaza cine-i el si cine-i Omer .

Vezi toate comentariile (7)
Comentează