SPORTURI  »  HANDBAL  »  GYOR - OLTCHIM 24-25 (ÎN TUR 24-22)

Vestergaard descrie drama Oltchimului: "Am cîştigat, dar sîntem nefericiţi!"

Articol de - Publicat vineri, 12 aprilie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 12 aprilie 2013 00:00

Jakob Vestergaard nu-şi explică nici el căderea echipei sale în ultimele minute. A încercat să le ajute de pe bancă, dar nu a mai putut.

Danezul Jakob Vestergaard a rămas încremenit la finalul partidei de aseară. Priveşte în gol la bucuria maghiarelor care ţopăie în mijlocul sălii, cîntînd alături de cei 5.500 de spectatori. A plecat apoi în vestiar, să facă obişnuita şedinţă de după fiecare meci. "Ne-a felicitat pentru victorie şi pentru atitudine, dar ne-a spus că ne-am bătut singure", au dezvăluit jucătoarele.

Apoi a vorbit despre meci. "Sîntem fericiţi că am învins, dar nefericiţi că am ratat calificarea. În ultimele cinci-şase minute nu am ştiut să gestionăm situaţia, nu am mai reuşit să marcăm. Nu a fost ziua noastră", a declarat Vestergaard.

Despre viitorul său şi al echipei, Jakob nu ştie nimic. "Dacă o să rămîn la echipă sau nu, e greu de spus. Clubul trebuie să vadă pe ce bani se bazează, se va negocia cu jucătoarele, să vadă pe cine pot să ţină. Aş fi fericit să continuu la Vîlcea", a încheiat Vestergaard.

"Ne-am văzut prea devreme calificate. Nu pot să cred că în ultimele zece minute conduceam cu şase goluri şi la final nu ne-am calificat. Nu pot să-mi revin!" ( Oana Manea)

"Am avut cel mai mare noroc din viaţă! Trebuie să recunoaştem că Oltchim ar fi meritat calificarea" (Jovanka Radicevici)

ALTE ŞTIRI:

Jovanovici pleacă în Rusia
Nici nu s-a pierdut calificarea în finală, că jucătoarele Oltchimului au şi început să plece de la echipă. Înaintea partidei de aseară, de la Veszprem, presa din Muntenegru a scris despre căpitanul Oltchimului, Marija Jovanovici, că a semnat cu echipa rusă Astrahanocika Astrahan, acolo unde evoluează cea mai bună prietenă a ei, fostul portar al Oltchimului, Sanela Knezevici. "O să anunţ în cîteva zile care va fi viitorul meu", a spus Jovanovici după meci.

Singura înfrîngere a Gyorului
Oltchim Rm. Vîlcea e prima echipă care a izbutit să învingă Gyorul în acest sezon. Campioana Ungariei a avut 13 meciuri consecutive în care şi-a îngenuncheat adversarele, stabilind un record în Liga Campionilor. Vîlcea a reuşit aseară să cîştige, dar nu a fost de ajuns pentru calificare. "E cea mai dureroasă înfrîngere din istoria clubului vîlcean. Şi asta în condiţiile în care, poate, a fost unul dintre cele mai reuşite din punct de vedere sportiv", au declarat oficialii vîlceni.

Vestiarul înecat în lacrimi
Imediat după meci, toate jucătoarele Oltchimului au intrat în vestiar şi nu au mai ieşit de acolo vreme de 45 de minute. "Nu vă daţi seama cum pot să plîngă fetele. E normal, au muncit atît şi au pierdut calificarea în ultimele minute", a spus doctorul Oltchimului, Carmen Udrea. Prima care a ieşit la interviuri a fost Adina Meiroşu. Alexandrina Barbosa nici nu a putut să vorbească, izbucnind imediat în lacrimi. "E un coşmar! Nu am mai trăit aşa ceva!" a fost tot ce a spus portugheza naturalizată spaniolă.

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
anitzaa
anitzaa  •  12 Aprilie 2013, 12:01
Postat de ciobanudorin_2006 pe 12 Aprilie 2013, 08:31

Felicitari ptr victorie ..nui nimic capul sus ,Jakob Vestergaard mare mare antrenorsi probabil de mare caracter faceti tot sa il pastram.,jos palaria in fata dumnealui.

Cred ca e singurul antrenor pe care l-a avut Oltchim care stie sa-si faca treaba. Ar fi mare pacat daca ar pleca. A crezut in echipa asta cand nimeni nu o mai facea (exemplu - situatia din grupe, dupa infrangerile cu Ferncvaros si Krim). Tot respectul pentru el.

il_unico_capitano_totti
il_unico_capitano_totti  •  12 Aprilie 2013, 10:59

Felicitari fetelor, sunt mandru de voi!

ciobanudorin_2006
ciobanudorin_2006  •  12 Aprilie 2013, 08:31

Felicitari ptr victorie ..nui nimic capul sus ,Jakob Vestergaard mare mare antrenorsi probabil de mare caracter faceti tot sa il pastram.,jos palaria in fata dumnealui.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează