SPORTURI  »  HANDBAL  »  DANEMARCA

Viborg a cîştigat primul meci cu Randers, în finala campionatului danez

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 mai 2010 00:00

Campioana Europei, echipa care a învins Oltchimul în finala Ligii Campionilor, a cîştigat primul meci din finala campionatului danez.

Viborg HK a trecut cu 36-31 (16-11) de Randers HK, cîştigătoare şi ea în acest sezon a Cupei EHF.

Cristina Vărzaru a fost încă o dată cea mai bună marcatoare a echipei gazde, românca înscriind de 8 ori pentru Viborg! Sîmbătă are loc meciul al doilea la Randers. "Vrem să cîştigăm şi meciul al doilea ca să terminăm finala din două meciuri. Îmi doresc să vin mai repede la echipa naţională", a declarat Cristina Vărzaru. Dacă Randers învinge însă în meciul al doilea, se va disputa apoi partida decisivă.

 

 

Scene incredibile în stadion, după Hermannstadt - Poli Iași! Sibienii își acuză echipa de non-combat: „Blatiștilor!”

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (1)
 •  20 Mai 2010, 22:22

Asta e, daca ma-ti fi lasat sa antrenez in handbalul romanesc nu am fi luat bataie de la Ucraina si cu siguranta ca la CE din Norvagia si Danemarca mergeam sa cistigam o medalie.Dar "haideti ca se poate, va faceti de rusine sau doar atata puteti sanchi: indicatii tactice" Cu voina inainte El locurile 6,7,8 si le permite. Drmiti usor Gatu va supravegheaza.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează