SPORTURI  »  HANDBAL  »  HCM BAIA MARE-SAVEHOF, DUMINICĂ, ORA 17:30, ÎN DIRECT PE DOLCE1, DIGI2

Victorie sau adio! » HCM Baia Mare are nevoie de victorie cu Savehof pentru a mai spera la calificare

Elena Gjorgjevska a marcat 21 de goluri pentru HCM în actuala ediţie de Ligă // Foto: Raed Krishan
Elena Gjorgjevska a marcat 21 de goluri pentru HCM în actuala ediţie de Ligă // Foto: Raed Krishan

Articol de - Publicat sambata, 28 februarie 2015 00:00 / Actualizat vineri, 27 februarie 2015 22:56

Baia Mare are nevoie doar de victorie pentru a mai spera la "sferturi". Şi suedezele îşi joacă ultima carte. Meciul va fi unul de all-in.

Campioana României are o singură victorie pe teren propriu în cele patru partide disputate în actuala ediţie a Ligii. Maramureşencele au jucat mult mai bine în deplasare, acolo unde au obţinut trei succese! "Nu mai avem voie la paşi greşiţi. Trebuie să arătăm că şi acasă sîntem redutabile, că doar avem de partea noastră publicul", spune Adriana Nechita.

Portarul brazilian Barbara Arenhardt ştie cheia victoriei. "Trebuie să ne apărăm foarte bine, să fim agresive, pentru că suedezele sînt foarte puternice din punct de vedere fizic şi înscriu foarte mult pe contraatac. Replierea va conta foarte mult în acest meci", crede Barbara.

Cu un succes în faţa nordicelor, HCM ar lua o opţiune serioasă pentru calificare. În schimb, înfrîngerea ar nărui aproape orice şansă. "Ele vin cu premisa că nu au nimic de pierdut. Vor juca în viteză şi trebuie să fim pregătite pentru asta", a declarat şi Camilla Herrem.

Tot în grupa a 2-a, azi se joacă Larvik-Gyor, derbyul pentru primul loc, iar mîine disputa Metz-Viborg, care ar putea decide locul 3, în cazul unui succes al danezelor.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează