SPORTURI  »  HANDBAL  »  CRAIOVA CÂȘTIGĂ CUPA EHF

VIDEO + FOTO Atmosfera SENZAȚIONALĂ din sala Polivalentă a purtat SCM Craiova spre trofeul Cupei EHF!

FOTO: Raed Krishan +5   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat vineri, 11 mai 2018 20:51

Craiovenii au creat un Vezuviu uman în Polivalenta umplută mult peste capacitate pentru returul finalei Cupei EHF, SCM Craiova - Kristiansand, scor 30-25, 5.000 de oameni împingând echipa favorită la extrem şi pe nordice în infern.

Trebuie să fii neom să nu-ţi fiarbă sângele în vine când mii de oameni intonează "Cântec pentru Oltenia". Imnul "juveţilor" de pretutindeni a încălzit atmosfera în "Polivalenta" din Bănie, unde aerul a devenit irespirabil. Un infern pentru norvegience, o invitaţie cu huiduieli să lase trofeul "leoaicelor" şi să se întoarcă la aerul lor mai curat.

Claie peste grămadă, cine mai bagă de seamă în haosul frumos din Polivalentă?! Nu mai contează că în sudoarea generală, primarul Genoiu şi preşedintele Consiliului Judeţean Prioteasa au vrut să ia caimacul şi au fost apostrofaţi de toată sala, de-au alunecat ulterior în scaunele personale, cu tichet de la Primărie.

Fu Vezuviu, vere, în Bănie! Cum numai aici poate fi în România. Nebunie, vacarm, vuvuzele, steaguri şi fulare alb-albastre, urlete, un spectacol delirant al decibelilor care a băgat spaima în nordice. La un moment, în tot haosul ăsta minunat, Andreea Pricopi era să ia trofeul pe sus şi să nimerească în tribune, buluc! Cu feţele vopsite războinic, oltenii şioltencele lor focoase, de toate vârstele, au dat de parchet cu "viperele" pe care Nea Mărin, Amza Pellea, le lua peste picior în scheciurile lui nemuritoare.

Vezi și: VIDEO + FOTO SCM Craiova CÂȘTIGĂ finala Cupei EHF! Final absolut DRAMATIC » Dumanska apără două lovituri IMPOSIBILE în ultimele 10 secunde

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
aius
aius  •  11 Mai 2018, 22:13

Felicitari fetelor !Felicitari oltenii, mei !

sala_dalles
sala_dalles  •  11 Mai 2018, 21:53

Estul europei are si el un napoli . Craiova .

ucv1948
ucv1948  •  11 Mai 2018, 21:45

Oltenii astia ....

Vezi toate comentariile (4)
Comentează