SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI

VIDEO Plătită de Primărie, dar înnebunită de trafic » Un superstar de la CSM face praf șoferii din București: "Toată lumea de aici e nebună"

FOTO: Captură
FOTO: Captură

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 august 2017 14:12

Suedeza Nathalie Hagman (26 de ani), extrema dreaptă adusă de CSM București în această vară, a postat un videoclip pe facebook în care se plângea de traficul infernal din București și de faptul că românii nu sunt șoferi la fel de buni ca cei suedezi. 

"E diferit aici, românii conduc în felul lor, așa că trebuie să am și mai multă atenție atunci când conduc.

Nu, românii nu sunt buni la șofat. Poate că sunt mai buni la «rezolvat probleme» în trafic decât suntem în Suedia, dar toată lumea de aici e nebună în trafic. În Suedia știm cum să avem grijă unii de alții", relata Nathalie Hagman în clipul urcat pe pagina sa de facebook.

În schimb, jucătoarea suedeză este foarte entuziasmată de vremea din capitala noastră, ea repetând în mai multe interviuri cât de bucuroasă este să fie aici. 

70.000 €pe an câștigă Nathalie Hagman la CSM București

CV Nathalie Hagman

Suedeza a câștigat Cupa EHF în 2015, alături de Holstebro.

Totodată, a fost desemnată cea mai bună jucătoare suedeză din 2016, find aleasă și în All Star Team-ul de la Olimpiada de la Rio din 2016.

Alături de naționala Suediei, a câștigat medalia de argint în 2010 și medalia de bronz în 2014, la Campionatul European.

Este și cea mai tânără debutantă din echipa națională a Suediei, unde a făcut pasul la vârsta de dor 17 ani.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (37)
raul4steaua
raul4steaua  •  19 August 2017, 17:07
Postat de illusionro pe 19 August 2017, 15:18

Si in Cluj e un trafic infernal. De ce nu e ca la bucuresti acolo? Si acolo orasul s-a dezvoltat haotic si ajunge curand la juma de milion de locuitori, infrastructura fiind pentru infinit mai putine masini. De ce acolo lumea e civilizata si se intelege in trafic si in bucuresti nu?

Pentru ca 50% daca nu chiar mai mult din cetatenii Bucuresti sunt niste tarani parveniti care s-au mutat dupa 90 in capitala dar au ramas cu educatia de maimuta de la tara.

liviuemil
liviuemil  •  19 August 2017, 17:05

Si eu pot sa spun acelasi lucru despre soferii irlandezi. La faptul ca merg atit de incet ma scoate din pepeni.Aadevarul e ca noi sintem mult mai buni la sofat decit ei. Ei au in spate doar rabdarea in trafic, ceea ce pe noi ne enrveaza. Doar atit au in plus.

raul4steaua
raul4steaua  •  19 August 2017, 17:04

Ca cineva care traverseaza zilnic Bucurestiul in calitate de sofer ii dau dreptate domnisoarei/doamnei, in Bucuresti uneori e chiar o aventura sofatul.

Vezi toate comentariile (37)
Comentează