SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI

Vin primele! Jucătoarele de la CSM București vor fi recompensate pentru câștigarea Ligii Campionilor

Isabelle Gullden a fost MVP-ul Final Four-ului de la Budapesta, sezonul trecut, dar și golgeterul competiției
Isabelle Gullden a fost MVP-ul Final Four-ului de la Budapesta, sezonul trecut, dar și golgeterul competiției

Articol de - Publicat marti, 25 octombrie 2016 00:00

Jucătoarele de la CSM București își vor primi abia în această săptămână banii pentru câștigarea Ligii Campionilor, din mai 2016.

În săptămâna în care întâlnesc Gyorul, echipa de care au trecut în finala Ligii Campionilor în sezonul trecut, handbalistele de la CSM București își vor primii banii promiși pentru realizarea obiectivului.

Gullden, Manea, Grubisici și compania au așteptat premierile încă din luna mai, dar acestea nu au venit pentru că trebuiau votate în Consiliul General al Primăriei București.

Și după ce au fost votate, luna trecută, a mai trebuit să se aștepte aproape o lună, procedurile fiind extrem de complicate.

Campioanele Europei vor primi, conform Regulamentului de Ordine Interioară semnat de handbaliste, sume cuprinse între 10.000 și 20.000 de euro, în funcție de aportul fiecăreia la cucerirea trofeului.

Din echipa care a câștigat trofeul sezonul trecut mai sunt sub contract 13 jucătoare, cinci plecând la alte cluburi. Jucătoarele care nu mai sunt la CSM vor fi și ele premiate, dar rămâne de văzut cine va perfecta evaluarea contribuției handbalistelor, având în vedere că antrenorul Kim Rasmussen a părăsit și el clubul bucureștean!

Nu mai au bonusuri

Sezonul trecut, jucătoarele au semnat un Regulament de Ordine Interioară în care erau prevăzute și bonusuri financiare, în funcție de performanța realizată. În acest an însă, clubul nu a mai semnat niciun act cu jucătoarele, acestea nemaiavând, practic, prime de obiectiv.

Cu Vâlcea, la București

CSM București va întâlni azi, de la ora 18:30 (direct Digi, Dolce), în sala Rapid, pe HCM Rm. Vâlcea, într-un meci din etapa a 8-a a Ligii Naționale. Partida ar fi trebuit să aibă loc la Rm. Vâlcea, dar Sala Sporturilor "Traian" este ocupată cu un concert! În aceste condiții, cele două cluburi au convenit să schimbe turul cu returul și să inverseze ordinea.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
ray51
ray51  •  27 Octombrie 2016, 11:47

Pana si premiile pentru un titlu european ii obtii greu. Altii trebuie sa dea in judecata angajatorul pentru drepturile ce i se cuvin. Oare numai la noi se intampla anomalii de genul acesta? In ce tara *** am ajuns sa traim!...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

razvyyc
razvyyc  •  25 Octombrie 2016, 21:31

Cel putin ciudate informatiile din articol. Prime oferite in conformitate cu R.O.I., Consiliul General al Primariei Bucuresti (asta nu exista, avem Consiliul General al Municipiului Bucuresti), sume de 20.000 euro votate in Consiliu (in realitate a fost votata o premiere cu 5.000 lei!!! in CGMB). Daca le intra primele de obiectiv(e), atunci inseamna ca Primaria Municipiului Bucuresti a virat ultima transa pe anul 2016 in contul CSM, asta este cu totul altceva. Iar daca abia acum au primit banii, inseamna ca sunt probleme grave din puct de vedere financiar la CSM.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează