SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA CAMPIONILOR

Visând la locul 2 » Cu puțin noroc, HCM Baia Mare poate scăpa de Buducnost și Gyor în ”sferturi”

Articol de - Publicat sambata, 27 februarie 2016 00:00

Vicecampioana României a avut un parcurs senzațional în 2016.

HCM Baia Mare e singura echipă din cele 12 care a cîștigat toate cele cinci partide disputate în faza a doua a Ligii Campionilor! Calificate în "sferturi", băimărencele joacă acum pentru un loc mai bun, pentru a evita în sferturile de finală "sperietorile" Buducnost Podgorica sau Gyor Audi, primele două favorite la câștigarea trofeului.

Din nefericire pentru ele, Ungureanu, Pineau și compania nu stau numai la mâna lor. Chiar dacă vor trece azi, la Budapesta, de FTC, ele așteaptă un rezultat nefavorabil al Larvikului, în Franța. Numai așa HCM va termina pe locul 2 în grupă, urmând astfel să joace cu echipa de pe locul 3 în grupa a doua.

HCM poate termina însă și pe locul 4 în grupă, dacă nu va face cel puțin egal la Budapesta, caz în care va juca sigur, în "sferturi", cu Buducnost, campioana Europei. z

TELEVIZARE
FTC Budapesta-HCM Baia Mare, 15:30, Digi 2

Își vinde medalia

Adriana Nechita, extrema dreapta de la HCM Baia Mare, a anunțat că-și va scoate la licitație medalia de bronz cucerită la Mondialul din 2015. Totul pentru a dona banii unei handbaliste amatoare, de la HC Victoria București, Adriana Iliescu. Aceasta a fost diagnosticată cu o tumoare care se dezvoltă la baza creierului și afectează rădăcinile nervilor spinali. Boala de care suferă este una genetică şi a moştenit-o de la tatăl său. Lumea handbalului vrea să o ajute pe Adriana Iliescu să strângă cei 40.000 de euro necesari unei intervenții chirurgicale.

grupa 1

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
749913671784643
Razvan Marcel  •  27 Februarie 2016, 17:02

O jucatoare a jucat,si Ionica Munteanu.slabb,mai bn nu va prezentati

749913671784643
Razvan Marcel  •  27 Februarie 2016, 16:12

Foarte slab,prima repriza,parca nu ar vrea sa castige.Mai este o repriza.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează