SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA CAMPIONILOR / OLTCHIM - GYOR, MÎINE, 17:15, PROTV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Voie bună la Oltchim înaintea meciului decisiv cu Gyor!

Gabriella Szucs, Szucs, Oltchim
Gabriella Szucs, Szucs, Oltchim

Articol de - Publicat sambata, 17 aprilie 2010 00:00

În aşteptarea premierului Emil Boc, handbalistele s-au distrat în sediul clubului, răspunzînd la telefoane şi pozînd pe scaunul preşedintelui

Printre aplauze, flori şi autografe, fetele au intrat în sediul clubului, adăpostindu-se de frigul de afară. Acolo s-au simţit imediat în largul lor. Steluţa Luca a încercat scaunul preşedintelui Gavrilescu. "Fetelor, veniţi să renegociem contractele! Haideţi, că eu sînt mai generoasă", a glumit Steluţa. Apoi a strigat la secretara Gabriella Szucs. "Fă-mi, te rog, legătura cu Gyorul. Să nu mai vină, că vin degeaba!". Unguroaica Szucs a arătat că ştie să tasteze repede pe calculator. "Să nu şterg ceva pe aici, că apoi am dat-o în bară!", a spus Gabi.

Ucraineanca Şimkute a fost telefonista de serviciu. A răspuns la telefon, iar coechipierele ei s-au distrat copios pe felul cum vorbeşte româneşte Regina. "Alo, poliţia! Aţi greşit numărul", a spus Regina Şimkute. Handbalista s-a intimidat cînd telefonul a sunat cu adevărat. "Alo, imediat, vă dă pe cineva că eu nu secretară", a adăugat centrul Oltchimului. După un sfert de oră fetele au ieşit la întîlnirea cu Boc şi după o jumătate de oră erau deja în autocar spre Rm. Vîlcea. Distracţia se terminase. Începeau din nou lucrurile serioasă. Duminică doar, vîlcencele vor să se califice în finala Ligii.

I-au cerut o sală mai mare
Prim-ministrul României, Emil Boc, a sosit ieri la Rm. Vîlcea împreună cu Ministrul Economiei, Adriean Videanu, pentru a discuta situaţia Societăţii Comerciale Oltchim. "Domnule Boc vă aşteptăm la meci, să ne susţineţi, dar avem şi o rugăminte la dumneavoastră. «Vrem şi noi o sală de cinci-şase mii de locuri pentru ca fanii noştri să poată urmări meciurile», i-a spus Luca premierului. "Domnule Videanu, treceţi acest lucru la priorităţi!", a spus Boc, spre ministrul Economiei.

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
dumasco
dumasco  •  17 Aprilie 2010, 19:10

Mult, mult Succes Valcea !

 •  17 Aprilie 2010, 18:29

Subscriu la ce spune Dragos! Hai sa fim oameni seriosi si sa ne concentram la meci, in primul rand. Ca inca nu suntem calificate si meciul va fi ft greu. Dupa ce ne calificam putem chefui cat o fi. Dar mai intai sa ne calificam.

 •  17 Aprilie 2010, 15:54

Ar fi mai bine ca fetele sa fie lasate sa se pregateasca in liniste pentru meci, mai ales ca va fi un meci extraordinar de greu! din pacate noi ne vedem deja calificati si se incepe cu felicitari si pupaturi! Sa nu uitam ca si la campionatele mondiale toata lumea le vedea echipa romania campioana mondiala si a ti vazut ce s a intamplat! haideti sa luam totul pas cu pas si la sfarsit sa le felicitam! Succes Oltchim!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează