SPORTURI  »  HANDBAL  »  OLTCHIM JOACĂ DUMINICĂ PENTRU FINALA LIGII CAMPIONILOR

Voie bună la Oltchim înaintea returului cu Gyor!

Articol de - Publicat vineri, 16 aprilie 2010 00:00

În aşteptarea premierului Emil Boc, handbalistele s-au distrat în sediul clubului, răspunzînd la telefoane şi pozînd pe scaunul preşedintelui

Oltchim Rm. Vîlcea e clubul cu cele mai multe participări în cupele europene din întreaga Europă. Din 1982, Oltchim nu a lipsit din întrecerile continentale

"Galacticele" de la Oltchim au fost întîmpinate cu mai multe aplauze decît premierul Emil Boc pe platforma Combinatului Chimic Oltchim ieri de dimineaţă. "Ionela, să le dai zece goluri la unguroaice!" sau "Paula, să faci un meci la fel de bun ca la Gyor!", au fost cîteva dintre încurajărilor oamenilor.

Printre aplauze, flori şi autografe, fetele au intrat în sediul clubului, adăpostindu-se de frigul de afară. Acolo s-au simţit imediat în largul lor. Steluţa Luca a încercat scaunul preşedintelui Gavrilescu. "Fetelor, veniţi să renegociem contractele! Haideţi, că eu sînt mai generoasă", a glumit Steluţa.

Apoi a strigat la secretara Gabriella Szucs. "Fă-mi te rog legătura cu Gyorul. Să nu mai vină, că vin degeaba!". Unguroaica Szucs a arătat că ştie să tasteze repede pe calculator. "Să nu şterg ceva pe aici, că apoi am dat-o în bară!", a spus Gabi.

Ucraineanca Şimkute a fost telefonista de serviciu. A răspuns la telefon, iar coechipierele ei s-au distrat copios pe felul cum vorbeşte româneşte Regina. "Alo, poliţia! Aţi greşit numărul", a spus Regina Şimkute. Handbalista s-a intimidat cînd telefonul a sunat cu adevărat. "Alo, imediat, vă dă pe cineva că eu nu secretară", a adăugat centrul Oltchimului. După un sfert de oeră fetele au ieşit la întîlnirea cu Boc şi după o jumătate de oră erau deja în autocar spre Rm. Vîlcea.

Distracţia se terminase. Începeau din nou lucrurile serioasă. Duminică doar, vîlcencele vor să se califice în finala Ligii.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (5)
bukkosibarna
bukkosibarna  •  16 Aprilie 2010, 21:42

hai oltchim,hai romania

 •  16 Aprilie 2010, 21:15

nominalizati pt worldplayer of 2009 : masc. Igor Vori (cro); Nicola Karabatic (fra) ; Slawomir Smal(pol) fem. Katrine Lunde-Haraldsen (nor) ; Alison Pineau (fra) ; Liudmila Postnova (rus)

 •  16 Aprilie 2010, 14:43

eu roman..cupa Romania aduceti fetelor...bafta eu urez la voi!!! :)

Vezi toate comentariile (5)
Comentează