SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA CAMPIOANELOR

Voina: "La Viena, mergem la victorie!

Articol de - Publicat miercuri, 03 februarie 2010 00:00

Antrenorul echipei Oltchim Rîmnicu-Vîlcea, Radu Voina, a declarat miercuri, pentru Mediafax, că toate meciurile din grupa principală a Ligii Campioanelor, vor fi abordate la victorie.


"Nu sînt meciuri uşoare în această fază, toate vor fi dificile şi, ca întotdeauna, primul meci e cel mai greu. Chiar mă uitam la palmaresul celor de la Hypo Viena, echipă ce a jucat 12 finale de Liga Campionilor. Este impresionant. S-a spus că acum s-a calificat din noroc, dar norocul face parte din joc. Nu cred că există echipe favorite", a spus tehnicianul campioanei naţionale.


Radu Voina a făcut referiri şi la problemele de lot pe care le are. "Îmbucurător este că revine Cristina Neagu, accidentată la Mondiale. Din păcate nu o vom avea pe Narcisa Lecuşanu, care s-a operat", a spus Voina, care a precizat că vor merge în Austria la victorie. "Nici un meci nu trebuie jucat altfel".


Delegaţia Oltchimului va pleca vineri spre Austria, pentru meciul cu Hypo Viena programat sîmbătă, la ora 21:20. A doua întîlnire a grupei a II-a a grupei principale II este cel dintre HC Dinamo şi Viborg HK (ora 13:00).

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (5)
 •  04 Februarie 2010, 13:04

Daca sunteti suporteri ai acestei echipe, atunci TREBUIE sa fiti alaturi de fete si la bine si la rau. Eu am incredere in aceste fete minunate si in domnul Voina. Chiar daca va fi un meci greu de castigat, nu va fi imposibil, daca MORALUL ECHIPEI VA FI BUN SI VOR INTRA PE TEREN CU OPTIMISM! Fetelor ATENTIE meciul este de 60 de minute nu de 50 de minute iar apoi sa stam cu sufletul la gura ca pana acuma... HAI OLTCHIM!!! Va tin pumnii in continuare si sunt alaturi de voi ...in fata TV-ului..

 •  03 Februarie 2010, 20:15

Santeti rai dragi suporteri , pentru ca dl Voinea o sa ne arate cum va castiga toate meciurile . Acuma nu stiu daca a vb. antrenorul din el ci mai degraba presiunea la care e supus dupa jocurile dezastruoase si la nationala si la Oltchim . Vb analfabetului becali 'e greu cu handbalul. De-a DOMNUL sa ne inselam si Oltchim sa arate o alta fata .Ca s-a accidentat Narcisa e un avantaj pt echipa,de-a Domnul sa se faca bine , dar la pretentiile echipei nu face fata.E cu mult mai buna ucraineanca .

 •  03 Februarie 2010, 16:12

In handbal....nu prea poti juca la egal....iar la infrangere nu se joaca niciodata. Doar unde se joaca eliminare tur-retur..poti face calcule, insa acum...evident ca jucati la victorie. Hai Oltchimul...eu unul iti mai acord o sansa...domnule Voina.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează