SPORTURI  »  HANDBAL  »  CHALLENGE CUP / TOMIS CONSTANŢA-ABU BAKU 32-22 (20-11)

Zece plus

Articol de - Publicat luni, 11 februarie 2008 00:00

Tomis s-a impus net în faţa campioanei Azerbaidjanului şi nu mai are emoţii în retur

Tomis Constanţa a făcut ieri un pas important către calificarea în sferturile de finală ale Challenge Cup, după ce s-a distrat cu campioana Azerbaidjanului, ABU Baku.

Constănţencele s-au răzbunat pentru emoţiile din urmă cu doi ani, în aceeaşi fază a întrecerii, atunci obţinînd calificarea doar graţie golurilor mai multe înscrise în deplasare. După un început echilibrat, Druţu şi compania s-au distanţat datorită unei apărări agresive, dar şi a combinaţiilor perfecte cu pivotul. La pauză aveau un avantaj consistent: 20-11. Formaţia de pe Litoral s-a impus clar, 32-22, şi este mare favorită înaintea returului, programat pe 16 februarie, la Baku. “Am avut norocul să cunoaştem bine formaţia adversă. Am făcut o primă repriză deosebită, dar după pauză nu am mai putut menţine acelaşi ritm. În retur pornim cu un avantaj important, însă calificarea nu este jucată”, a declarat antrenorul Ion Puşcaşu.

Tomis 32 (20)
Druţu 9, Marcu 6, Grigore 5, Drilea 4, Pîrîianu 4, Mateescu 2, Jerebie 1, Georgescu 1
ABU Baku 22 (11)
Tankaskaia 6, Jafarova 4, Ulianici 4, Abasova 3, Deriabina 2, Hametova 1, Gorodţova 1, Ahromeieva 1

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează