SPORTURI  »  HOCHEI  »  CM

Cehia, campioană mondială

cehia
cehia

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 mai 2010 00:00

Cehia a învins Rusia cu 2-1(1-0, 1-0, 0-1) şi este noua campioană mondială. Rusia, deţinătoarea ultimelor două trofee, şi-a văzut şi visul mondial spulberat, după ce cel olimpic se destrămase la Vancouver. Neînvinşi la acestă ediţie a Campionatelor Mondiale din Germania, ruşii au pierdut partida cea mai importantă, cea pentru aur.

Cehii prezenţi cu o echipă în care nimeni nu credea au produs marea surpriză. Golurile finalei de duminică au fost marcate de Jakub Klepsis şi de Tomas Rolinek pentru medaliată cu aur şi de  Pavel Daţiuk pentru medaliata cu argint. Titlul din 2010 este al şaselea pentru Cehia. Ultima oară cînd Cehia triumfa la un Campionat Mondial se întîmpla în 2005.

Suedia a învins Germania cu 3-1 şi a luat medalia de bronz.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
 •  24 Mai 2010, 01:09

Atentie mai mare la modul de editare al stirilor. Din lecturarea articolului nu reiese ca echipa Cehiei este campioana mondiala la Hochei pe gheata. Daca nu era imaginea ce insotea relatarea chiar ar fi fost o enigma.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează