SPORTURI  »  HOCHEI  »  CUPA CONTINENTALĂ

GALERIE FOTO Corona Wolves a pierdut dramatic calificarea în turul al treilea al Cupei Continentale

Articol de - Publicat luni, 20 octombrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 20 octombrie 2014 15:11

Echipa de hochei Corona Wolves a pierdut dramatic calificarea în turul al treilea al Cupei Continentale, după partida de aseară împotriva polonezilor de la KH Sanok.


La finalul meciurilor din grupa de calificare de la Braşov cele două echipe au avut acelaşi număr de puncte, 6, însă polonezii au mers mai departe datorită golaverajului superior.

Pe ultimele două locuri s-au clasat Dab Docler (Ungaria) şi Prizma Riga (Letonia), cu cîte 3 puncte. În meciul decisiv s-au întâlnit cele mai bune echipe ale grupei, KH Sanok şi Corona Braşov Wolves, iar echipa poloneză a început în forţă, conducînd cu 2-0 încă din minutul 4. În repriza a treia, la scorul de 3-1 pentru oaspeţi, braşovenii au reuşit o revenire de senzaţie, egalînd în 3 minute prin Petres Tivadar şi Obsut Jaroslav. Jocul a fost decis pe final, cînd echipa poloneză a marcat la o neatenţie colectivă a "lupilor".

“Am jucat în faţa unei echipe superioare şi asta s-a văzut încă din primele 10 minunte. Eliminarile ne-au costat şi după scorul de 3 - 3 nu am mai reuşit să marcam. Însă sunt mîndru că băieţii nu au renunţat şi au luptat pînă în ultimul moment”, a declarat suedezul Jerry Andersson, antrenorul celor de la Corona.

La finalul competiţiei, "lupii" Patrick Polc şi  Jaroslav Obsut au fost desemnaţi cel mai bun portar, respectiv cel mai bun fundaş al turneului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează