SPORTURI  »  HOCHEI  »  FINALA CN / CORONA FENESTELA-HSC MIERCUREA CIUC 0-3 (0-0, 0-1, 0-2), SCOR GENERAL 1-3

Miercurea Ciuc a mai făcut un pas spre titlu

Articol de - Publicat joi, 29 martie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 28 martie 2012 21:36

HSC Miercurea Ciuc s-a impus ieri şi în al patrulea meci şi mai are nevoie de o singură victorie pentru cîştiga titlul


Hocheiştii de la HSC Miercurea Ciuc şi Corona Fenestela au fost zgîrciţi cu publicul de pe Patinoarul Olimpic din Braşov în meciul al patrulea al finalei Campionatului Naţional. Cele două formaţii s-au cantonat într-un joc steril în primele douăzeci de minutre ale întîlnirii. Absenţa golurilor părea să se prelungească în repriza a doua, dar la mijlocul ei, Tamas Biro, ajutat de Albin Postavek şi Ervin Moldovan, a reuşit să bage pucul în poarta lui Polc.

În ultima parte, ciucanii s-au dovedit a fi din ce în ce mai generoşi, întîi Tivadar Petreş, în superioritate, şi apoi Vaclav Novak, în inferioritate, au mai pus două puncte pe tabelă în dreptul campionilor României. Aşa că, după victoria cu 3-0 (0-0, 1-0, 2-0), HSC Miercurea Ciuc conduce la general cu 3-1 şi mai are nevoie de o singură izbîndă pentru a cuceri din nou titlul. Finala se dispută după sistemul "cel mai bun din şapte întîlniri". Următorul meci are loc la Miercurea Ciuc, mîine, de la ora 19:30 (în direct Digi Sport).

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează