SPORTURI  »  HOCHEI  »  INEDIT

Star pe gheață » Echipa lui Vladimir Putin a cîștigat cu 18-6 un meci disputat la Soci

Vladimir Putin a fost în tinereţe judoka
Vladimir Putin a fost în tinereţe judoka

Articol de - Publicat marti, 19 mai 2015 00:00

Președintele Rusiei a participat în week-end-ul trecut, la Soci, la un meci al fostelor glorii din NHL și politicieni. A marcat opt goluri.

Vladimir Putin a mai făcut o demonstrație de forță. De data aceasta, pe gheață. Președintele Rusiei, în vîrstă de 62 de ani,  a marcat opt goluri într-un meci disputat week-end-ul trecut la Soci. A fost un meci al fostelor staruri din NHL și al oamenilor politici.

Din echipa lui Vladimir Putin au mai făcut parte Pavel Bure și Valeri Kamensky. Ambii au jucat cîte 12 sezoane în NHL și i-au oferit lui Putin mai multe pase de gol. Această întîlnire a făcut parte din festivitățile de celebrare a 70 de ani de la victoria Rusiei din Al Doilea Război Mondial.

Dmitri Medvedev, prim-ministrul Rusiei, a privit din tribune confruntarea. Echipa lui Putin a cîștigat cu 18-6, iar președintele a marcat opt goluri, în timp ce trei au fost marcate de Serghei Șoigu, ministrul apărării, cel care a fost declarat și MVP-ul meciului.

Nu este pentru prima oară cînd Putin pune patinele în picioare, el participînd și la un meci caritabil în 2011, cînd a înscris șase goluri.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează