SPORTURI  »  HOCHEI  »  SC MIERCUREA CIUC - STEAUA RANGERS 0-1 (SCOR GENERAL 3-1)

Steaua Rangers a stricat petrecerea Ciucanilor şi a cîştigat meciul patru cu 1-0

Articol de - Publicat luni, 22 martie 2010 00:00

Steaua Rangers s-a impus ieri la Miercurea Ciuc şi a împins finala măcar pînă în meciul cinci

"I have no doubt!", s-a împrăştiat ieri printre spectatorii care au umplut patinoarul "Vakar Lajos" din Miercurea Ciuc cu o jumătate de oră înainte de a începe partida cu numărul patru a finalei Campionatului Naţional. Dubii erau însă de ambele părţi. SC voia să pună capăt finalei în minimum de meciuri, în timp ce Steaua Rangers îşi juca din orgoliu şansa de a prelungi finala sezonului 2009-2010. Se întorcea după trei ani în ultimul act şi un scor general de 4-0 n-ar fi picat prea bine în patine.

Acest lucru s-a văzut în prima repriză, în care, din cele 20 de minute de joc, ei au avut opt de penalizare, dar n-au primit gol. Lupaşcu (6 minute), revenit după o accidentare, şi Flueraş (2 minute) s-au aşezat pe banca de pedepse. În teren, ocaziile au fost de ambele părţi, dar nici o echipă nu a reuşit să-şi ia şansele avute. Suspansul creştea.

Repriza golului
Partea  a doua nu avea să aducă prea multe lămuriri, deşi Steaua avea să deschidă scorul prin Nicuşor Luşneac în minutul 25, dar la fel se întîmplase şi în celelalte partide ale finalei. Eliminările au curs pe bandă rulantă, lista penalizărilor fiind lungă: Sprencz, Flueraş, Szocs, Pisarenko, Hozo, Niinikoski şi din nou Lupaşcu. Cauza principală: durităţile.

Un pic mai cuminţi în ultimele  minute de joc, dar SC a fost la fel de sterilă în finalizarea acţiunilor, iar Catrinoi stăpîn în poartă. Minutele înghiţeau orgolii şi emoţii. Degeaba fluierături în tribune, degeaba atacuri la poarta lui Catrinoi. S-a terminat 1-0 (0-0, 1-0, 0-0) în favoarea Stelei. Finala, care se dispută după sistemul "cel mai bun din şapte partide", continuă la Bucureşti pe 24 martie, scorul general fiind 3-1.

12 goluri a marcat SC în cele patru partide ale finalei, în timp ce Steaua a reuşit 7

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează