SPORTURI  »  HOCHEI  »  SCANDAL ÎN HOCHEI

Tanczos Barna ameninţă la Radio GSP: "O să plec cu toţi jucătorii din România, ca să fie toată lumea mulţumită şi să jucaţi în Liga H!"

Tanczos Barna preşedintele FR Hochei
Tanczos Barna preşedintele FR Hochei

Articol de - Publicat miercuri, 21 decembrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 22 decembrie 2011 10:19

Preşedintele Federaţiei Române de Hochei, Tanczos Barna, a intervenit în direct la Radio GSP, ameninţînd cu demisia şi ironizînd România.

Declaraţia vine după ce unul dintre cei mai buni jucători ai echipei noastre, care joacă pentru HSC Miercurea Ciuc, Tihamer Becze a spus că Ţinutul Secuiesc a bătut Ungaria, şi nu România. Acesta a precizat că se gîndeşte să plece cu toţi jucătorii din ţară pentru ca toată lumea să fie mulţumită.

"Noi trebuie să apreciem rezultatele echipei naţionale după performanţele sportive, nu după cele de etnie, rasă şi-aşa mai departe. Toată lumea îi face nenorociţi pe cei din etnia maghiară, primesc mesaje că mai bine jucăm în Liga Z decît să avem unguri în echipă şi-aşa mai departe. Cei care n-ar simţi nimic pentru România şi pentru ţara natală ar pleca cum s-a mai întîmplat.

Cu chiu cu vai acum am reuşit să avem jucători care se bucură la golurile marcate pentru România, la fel ca şi publicul din Miercurea Ciuc, care se bucură pentru victoriile echipei naţionale de hochei.

"Plec cu toţi jucătorii"
Nu poţi obliga pe nimeni să se dea cu o etnie anume, sau să se decare român, ungur sau ţigan. Fiecare face ce simte. Că au cîntat sau nu imnul Ungariei eu n-am văzut pe nici o înregistrare. În schimb, imnul Secuiesc se cîntă de 21 de ani în Covasna.

Dacă în România se vrea, o să-i exludem pe toţi maghiarii din Harghita care joacă în echipa asta. O să plec cu toţi jucătorii din România ca să fie toată lumea mulţumită şi să jucaţi în Liga H! Încet, încet o să plece toţi din ţara asta minunată", a precizat Barna la Radio GSP.

Declaraţie-şoc a celui mai bun hocheist din naţionala noastră: "Nu România, ci Ţinutul Secuiesc a învins Ungaria cu 4-1"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (388)
cristichisu
cristichisu  •  07 Ianuarie 2012, 22:44

Pentru o informare detaliata cititi si nu va mai mirati : ://www.cotidianul.ro/iata-cine-este-obraznicul-tanczos-barna-si-de-ce-dorm-serviciile-secrete-in-cizme-168897/

alex.j
alex.j  •  03 Ianuarie 2012, 18:21

Da' nu poti sa-i iei si vreo 7% din Parlamentu' Romaniei cu rudele lor cu tot si sa va duceti cui stiu eu de suflet in pustiile Asiei de unde ati venit sa jucati cam ce ati vrea voi acolo ?

steaua.libera
steaua.libera  •  03 Ianuarie 2012, 17:50

PLEACA MAI REPEDE!!!

Vezi toate comentariile (388)
Comentează
Close